• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja też ostatnio czułam jakbym miała głowę małego między nogami- tak jakby parł na wyjście. A wczoraj chodzić nie umiałam tak mnie ciągnął brzuch.

Z tym kłuciem w pipce też się zastanawiam, bo czasem mnie dopada.

zastanawiam się jak ja sygnały porodowe rozpoznam jak już tyle tego...:eek:

reklama
Karoap piszemy petycje, ale do kogo? :-)

Co do bólu spojenia, to mam go odkąd pojechałam na urlop i sobie sporo pochodziłam. Ale mnie boli tylko jak chodzę, albo stoję, na siedząco i leżąco nie, chyba, że zmieniam pozycję. No i też zauwazyłam, że czuję małego tam na dole coraz niżej - zbliżamy się do naszych terminów wielkimi krokami, nie ma co.

A tacierzyński 2tyg. przysługuje tacie pod warunkiem, ze nie wykorzysta tygodnia w tym roku tylko np. w styczniu weźmie od razu 2 tyg.

witaam Was nie dam rady odpisac kazdej z osobna jetem tak zmeczona dzisiejszym dniem ze zaraz ide spowrotem do lozka....
od 7 rano mialam regularne skurcze co 15 min musilam jechac na wizyte do lekarza a planowo mam jutro jak to pani ginekolog stwoerdzila szyjka zanika ale zaamknieta i ten tydzien powinnam jeszcze donosic ciaze ( ze lepiej niech nie wychodzi w tym bo za wczesnie), maly jest znowu dwa tyg w plecy z pomiarami bez sesnu raz do przodu raz do tylu ;/ wazy 2600... chce wczesniej urodzic ale dzisiejsze skurcze daly mi popalic porazka na szczescie teraz jest lepiej po tabsach ....ja tu jescze nie gotowa jestem ani z torba ani z praniem ani z niczym tu takie akcje;/
szuszu dobze ze to tylko zator..
mucha gratki;-)
nadzieja milo ze wrocislas do nas...:-)
asiaciur fajnie ze wakacje udane
akutan milego spedzania urodzinek ze swoim mezem jutro :-)
i juz nie wiem co mialam dalej pisac uciakam ...

Sagaa zaciskaj nogi i nie zgadzaj się jeszcze na ten poród. A tak na poważnie to dbaj o siebie, leż i niczego nie rób, niech mąż ciuszki wypierze. Trzymaj się w dwupaku jak najdłużej się da.

Mucha też mam ten ból jakby głową chciała już wyjść, czasem tak nisko mi się to wydaje, że mam wrażenie, że wypadnie ;-) i też mam to kłucie i to takie że trwa kilka sekund i znika. i jeszcze do tego wczoraj miałam coś jakby mi się kości miednicy rozchodziły bo bolało, no ale czego mamy się spodziwać jak nasze dzieci taaakie duże już są i za kilkanaście dni już się zaczną opowiści z porodówki :-) ja dla relaksu obejrzałam sobie gelerię maluszków z BB urodzonych w maju- ehh słodziaki !

Mucha jeszcze nie dotarła , jak będzie wystawię komentarz na BB :-D
fakt , ja za 24 dni już mogę rodzić i patrzę ze swojej perspektywy, że to już będzie w terminie.

mucha ja ostatnio tez miewam bole bodbrzusza a dzis to caly dzien klocie na dole bo oby bokach....
asiacur co do klucia w pipce czasami tez mam straszne to jest ale trwa 1-2 dni i zapomninam ponziej, tez nie weim od czego to moze byc
karolonkaz fajnie to my wezmiemy go w 2012r zawsze to ydz wiecej z mezem tez bo ma prace w delegacji ( zjazdowki co 2 tg na weekend - chyba ze jak teraz blizej to zjechal teraz w sob wieczorkiem)
sagaa trzymaj sie jescze kochana, odpoczywaj moze przedluzysz czas w dwupaku...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry