• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

moim zdanie to tylko ładnie wyglądają na zdjęciu a w sklepie to wszystko to samo :tak: ja kupiłam sobie np taki kremowy co w drugim linku jest , z resztą w pierwszym jest ten sam a droższy. a ja swój kupiłam może za ok 20 zł i moim zdaniem niczym się nie różni od tego co jest w tych linkach :tak: przyznaje że ja swoje kupiłam w pierwszym sklepie do jakiego poszliśmy ale na prawdę były fajne i tanie i nie tylko takie kremowe, kupiłam też śliczny biały bardzo podobny do tego
Biustonosz do karmienia Mama New - Mama by Alles - biustonoszedokarmienia.pl jedne są idealne a nie które są takie jakieś niekształtne jak już się ubierze , to wystaje
laugh.gif
ale są też takie bardzo fajne z dobrego materiału i tanie. po prostu trzeba się rozejrzeć.

reklama
karolap, staniki do karmienia powinno sie kupowac o conajmniej jeden (a nawet do 2) rozmiarow wieksze. Po 3-4 dniach karmienia piersi nabieraja mleka i wtedy bardzo sie powiekszaja. Swierze wiadomosci, prosto z dzisiejszej szkoly rodzenia :-)

mucha, gratulacje!

akutan, super ze juz jestes w domku.

A ja dzisiaj na szkole rodzenia dostalam propozyje wziecia udzialu w nowej serii tv show "One born every minute"!:szok: :szok:To bardzo popularny w UK tv show o porodowce (kilka kamer na sali) oraz kilku dniach po porodzie i o tym jak swierzo upieczeni rodzice sobie radza. Normalnie zwariowalam! Przyznam, ze nawet zaczelam sie nad tym zastanawiac a M. najpierw sie z tego nabijal a potem schowal ulotke do kieszeni :-D. To do mojej meskiej poloznej teraz doszly by jeszcze 4 kamery zagladajace mi miedzy nogi, robi sie coraz ciekawiej.:eek::-D

Dla zainteresowanych podgladaniem porodow link ponizej
One Born Every Minute - 4oD - Channel 4

karolap, staniki do karmienia powinno sie kupowac o conajmniej jeden (a nawet do 2) rozmiarow wieksze. Po 3-4 dniach karmienia piersi nabieraja mleka i wtedy bardzo sie powiekszaja. Swierze wiadomosci, prosto z dzisiejszej szkoly rodzenia :-)

mucha, gratulacje!

akutan, super ze juz jestes w domku.

A ja dzisiaj na szkole rodzenia dostalam propozyje wziecia udzialu w nowej serii tv show "One born every minute"!:szok: :szok:To bardzo popularny w UK tv show o porodowce (kilka kamer na sali) oraz kilku dniach po porodzie i o tym jak swierzo upieczeni rodzice sobie radza. Normalnie zwariowalam! Przyznam, ze nawet zaczelam sie nad tym zastanawiac a M. najpierw sie z tego nabijal a potem schowal ulotke do kieszeni :-D. To do mojej meskiej poloznej teraz doszly by jeszcze 4 kamery zagladajace mi miedzy nogi, robi sie coraz ciekawiej.:eek::-D

Dla zainteresowanych podgladaniem porodow link ponizej
One Born Every Minute - 4oD - Channel 4

Malgo, proszę idź do tego programu..:-) Jaka super pamiątka i w ogóle:-)

Sagaa, uważaj na siebie, za dużo ostatnio robisz i się przemęczasz.
Do 16.07 chociaż wytrzymaj;-)

Ostatnia edycja:
beti2223 mój brzuszek twż twardy mała tez daje mi tak popalić ze czasami nie wytrzyuje ale nie martw sie jest wszystko ok ostatnio położna mi powiedziała

Malgoo idź na całość :-D A co do urodzin 1 kwietnia, to mój siostrzeniec się tak wpasował i jak dostałam sms od siostry, że się urodził to myślałam, że sobie jaja robi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry