reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oleńko bardzo mi przykro mam nadzieję że jednak się wszystko poukłada i dołek przejdzie ...jesem z Tobą za wiele nie mogę Ci pomóc choć bardzo bym chciała...
Kasica hmm mój mąż- czasem tzreba go naprowadzić ale on angazuje sie chce ze mną chodzić na usg wczoraj był 1 raz i myślałam że oszaleje ze szczęścia poza tym przechodzi podobne objawy bo tez warczy zamiast mówić może mu przejdzie jak i mi hehehe:D główka do góry czasem tzreba facetowi długo tłumaczyć i naprowadzać żeby zrozumiał czego kobieta oczekuje maj sie i zero stresów:)
Tonya i reszta zapomniałąm Wam powiedzieć że w firmie juz wiedza i na razie tw narada co z moim stanowsikiem pracy ja bezposrednio nie rozmawialam z szefem moim kolega pod którym funkcjonuje i wszytsko przez niego zalatwiam takze czekam co pokaze zycie wiem ze teraz mnie zwolnic nie moga:D
Co do wymiotów to ja tylko raz i koniec mam straszne mdłości ale bez rzygocin :p i objawy nadal nie ustepuja na szczęście:D dobranoc kochane:*

devi nie martw sie o kredyt dacie rade ze wsparciem rodziców. My jesteśmy w trakcie budowy, mamy kredyt na 20 lat. Dziś M. miał wolne i cały dzień jeździliśmy i łatwiliśmy materiały. Wcześniej robiłam to sama, ale teraz nie moge dźwigać Piotrusia w foteliku a nie mam go z kim zostawić.
No niestety faceci nieraz zachowują się tak jakby nie używali głowy do myślenia.
U mnie hormony też szaleją, w środę płakałam bo M. zasnął i nie chciało mu się wstać nakarmić Piotrusia, powód niezły:-)

Witam sie dzis :)) W zasadzie nie mam nic ciekawego do powiedzenia dzis. Taki jakiś smutny dzien, wiec nie bede Wam psuc humorku i ide spac zeby sie skonczyl dzien.

Dobranoc wszystkim ;***

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy mój wynik bety jest w normie? Martwię się bo szperam teraz po różnych forach i widzę, że większość kobiet ma dużo wyższe wartości w 5tc..a ja tylko 1190 (w czwartek pobierana krew 16.12),w poniedziałek(13.12) - 496. Dodam,że w poniedziałek na usg nic nie było widać:(
Nie mogę przez to zasnąć..:-( A następna wizyta dopiero po weekendzie..

witam jako pierwsza dziś wstałam o 4:00 ale to u mnie normalne od jakiś 2 tyg. ale pewnie i pierwsza usypiam bo ok. 20:00

Natkaa ja podobnie jak Ty buduję dom ale u mnie już wykańczanie, i też na mojej głowie było wszystko, teraz się delikatnie odsunełam i M się tym zajmuje ale i tak czeka mnie przeprowadzka między świętami a nowym rokiem albo zaraz po NR bo sprzedajemy mieszkanie i na jakieś 3 mies. musimy wynająć mieszkanie .

wczoraj wizyta u lekarza z dzidzią wszystko ok. Dzień przed wizytą porobiłam badania , powturzyłam sobie bete hcg a oni zrobili mi w innych jednostkach lub badanie na coś innego (hcg wolna podjednostka beta) jestem wkurzona bo chciałam porównać sobie wyniki nawet dzwoniłam do innego labor. żeby mi przeliczyli i babeczka powiedziała że nie wie o co chodzi , chyba w poniedziałek pojadę i złożę reklamaję
czuję się dobrze bolą mnie tylko piersi przy dotykaniu i rosną w staniki się już nie mieszczę w nocy śpię w topiku i jak wstaję to mnie nie bolą

miłego dnia Wam życzę

reklama
witam - ja dzis szalenczo do 8 pospalam, wczoraj popoluniu nie mialam czasu zajrzec a wieczorem zlapaly mnie takie mdlosci:szok: ze poszlam spac :) widze ze jak zwykle sie rozpisalyscie - coz ide po herbatke i bede nadrabiac :) sciskam

Do góry