Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
cześć dziewczyny
Ja się dołączam do tych niewyspanych, co chwila w nocy się budzę i przewracam z boku na bok....
a dziś miałam tak poryty sen że szok, śniło mi się ze urodziłam i to jakiegoś maluszka, że siostra go karmiła mlekiem ze strzykawki bo ja ciągle spałam
potem że sobie mleko odciągałam z cycka
jakaś masakra.....
Jak wstałam oczywiście czuję się jak zawsze z rana czyli jakby mnie czołg przejechał...
LANA zainteresowałaś mnie tym szczekaczem, napisz coś więcej albo podaj linka co zakupiłaś bo mój pies też szczeka tak okrutnie że cały czas się martwię co to będzie jak mały będzie spał.......:-(
Ja się dołączam do tych niewyspanych, co chwila w nocy się budzę i przewracam z boku na bok....
a dziś miałam tak poryty sen że szok, śniło mi się ze urodziłam i to jakiegoś maluszka, że siostra go karmiła mlekiem ze strzykawki bo ja ciągle spałam
potem że sobie mleko odciągałam z cycka
jakaś masakra.....Jak wstałam oczywiście czuję się jak zawsze z rana czyli jakby mnie czołg przejechał...

LANA zainteresowałaś mnie tym szczekaczem, napisz coś więcej albo podaj linka co zakupiłaś bo mój pies też szczeka tak okrutnie że cały czas się martwię co to będzie jak mały będzie spał.......:-(

na allegro ten sam z wysyłka 230zł .ale nadal było mi szkoda tyle kasy wolałabym dołożyć i kupić monitor oddechu snuzę dla młodego więc znalazłam tańszy sa za około 100zł. ja trafiłam u faceta na promocję za 75zł. i od niego zamówiłam lecz wcześniej sprawdziłam kto to kupił i napisałam e-maila do 2 facetów z prośbą o napisanie swoich opini na temat tego urządzonka i odpisali mi ,że faktycznie te urządzenia działają .To działa na zasadzie pies szczeka a z urzadzonka wydobywa się ultradźwięk który jest nieprzyjemny dla ucha pieska .Wiadomo ,że przez pierwsze kilka dni piesek nie wie co się dzieje ,musi trochę minąć aż się nauczy ,że to właśnie przez szczekanie ten dźwięk daje mu popalić po uszach.Zasięg ma do 8 metrów więc nawet pieski na klatce powinny cicho siedzieć.Można to również montować na podwórkach przed domkiem na nieznośne pieski sąsiadów