Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie poczekałam na twoją opinie o ja głupia !!!
mam nadzieje ze dzialajacy sprzet dotrze w miare szybko.
oj to był żart młody musi jeszcze w brzuchu siedzieć ze 2-3 tyg. tak do końca 38-39 tyg.
a tu dupa nie wysiedziałabym u fryza nawet pół godziny -buuuu włosy muszę sobie sama farbować a pazurki i brewki też a co się przy tym nastękam ze zmęczenia
ale już nie długo 
Marcelina zmiany dobrze robią... A czy ty sama przesuwałaś meble?
Ja właśnie się obudziłam.....
i jestem mega wku..... Od rana zapierdzielam na szmacie, firanki pościągane, wszystko się błyszczy a mój małż wszedł do sypialni i zauważa jedynie,że laptop jest otwarty i się zakurzy.... po prostu no comments!

ja jak mam handre to rowneiz robie przemeblowania albo chociaż okna umyje, zasłony zmienie na inny kolor do tego inne dodatki niż wcześniej i... Jak siąde wieczorem po całym dniu upiekszania pokoju nie mam siły ale mam lepszy humor :-) i uśmiech na twarzy ;-)
cuda wymyślają - ja bym w to nie zainwestowała !! Mega cena jak dla mnie - szokkkk !!!!
Cmokasy :*