Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pomozcie ktora nianie byscie wybraly baby ono ma zasieg 450 m na wolnej przestrzeni nie ma lampki nocnej
Fischer price ma lampke ale zasieg do 150 m cena zblizona zalaczam linki:
NIANIA ELEKTRONICZNA BABYONO GWARANCJA (1696371822) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA M7933 - KURIER!! (1685662874) - Aukcje internetowe Allegro
niech żyje zdecydowanie
Marcelinaja jak mam handre to rowneiz robie przemeblowania albo chociaż okna umyje, zasłony zmienie na inny kolor do tego inne dodatki niż wcześniej i... Jak siąde wieczorem po całym dniu upiekszania pokoju nie mam siły ale mam lepszy humor
i uśmiech na twarzy ;-)

jak przypominam, to słyszę że wielce wymyślam. I zawsze w moje(nasze) święta są wielkie wojny, bo mi zależy żeby jakoś uczcić, a on nie widzi powodu.
raz się zapytał ironicznie do kolacji przygotowanej przy świecach w domu "może mam Ci jeszcze orkiestrę symfoniczną zamówić?!".. teraz mi się z tego chce śmiać..ale wtedy to była wojna..ojjj była 
Muszka -slonko, po co ci to bylo? Na zasadzie na zlosc mamie odmroze sobie uszy? Myslisz, ze on cos zauwazyl i sie nauczy? Wspolczuje ci z calego serca. Pewnie na twoim miejscu bym zostawila te zakupy i delikwenta pod samochodem zadzonila po taxi i pojechala do domu.