Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czasem tak i wcale tego nie lubię![]()
Miałam ciężką noc - ale zauważyłam że nie tylko ja... :-( Mały dał mi tak popalić, skopał mnie w każdym mozliwym miejscu, a na dodatek tak mnie rozpierało na dole w kościach że myślałam że mały zaraz wyskoczy. I do tego rwące kostki od nowa mnie nawiedzaja - eh... ale trzeba zacisnąc zęby i dać rade. Nikt nie powiedział ze bedzie latwo !!!! Mam nadzieje że jak synyś sie wyszaleje w brzuszku to póżniej bedzie mniej dokuczał
hehe - marzenie... 
Nie daj się i dbaj o siebie Kochana ! Rób to dla bobaska swojego
!!!!! Nooo.. baby to głupie i proste w obsłudze nie?![]()

No mam wrażenie, że zaraz rękę wysunie dołem, strasznie nisko już czuć te ruchy, nie wiem czy to normalne..
Prosty w obsłudze to jest facet. Posiada tylko jedną wajchę.![]()
Prosty w obsłudze to jest facet. Posiada tylko jedną wajchę.
Suszu też czuje dość nisko cześć ruchów.

niespecjalnie byłam co do tego przekonana, bo wydawało mi się że dokładnie czuję, ale potem już mi się to nie powtórzyło więc nie ciągnęłam tematu...nawet się obawiałam przez chwilę, ze mały się odwrócił głową do góry i dlatego tak czuję, ale potem czkawki dostał i wyraźnie z dołu dobiegała więc się uspokoiłam...