• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agulalula, no wiesz jak urodzisz krokodyla to może na długo nie starczyć:-D - chociaż nam faktycznie od października do marca/kwietnia służyła, mimo że 68, a ciuszki Li już teraz nosi 86. I nigdy w niej źle nie wyglądała, ani że za mała, ani za duża.

Muszę dbać o Twój komfort psychiczny i w ogóle, więc podaruję Ci oglądania mnie :-D

reklama
a potem szuszu, z dzieckiem na ramieniu będzie nam zdawać relacje na bieżąco z porodówek 50 paru Pań :-D

Dałaby radę:-D

A tak na poważnie, do opisu porodów mamy wątek, nikt nie oczekuje tego od szuszu, chodzi po prostu o informację, ta i ta, tego i tego urodziła...., waga, wzrost itd i myślę, że jak ogarnie to jedna osoba to będzie bardziej przejrzyście, ja tam w każdym razie wysyłam swój numer szuszu :tak:

mucha, no właśnie dlatego zaproponowałam szuszu, czułam, że się zgodzi:-)

a co do grupy dla wszystkich jestem za, możemy robić choćby dziś, ale dajesz zdjęcie na otwarcie, bo się już legendarne zrobiło:-)i teraz to ja juz też jestem ciekawa jak wyglądasz:))

agulalula, za darmo umarło :-D

edit. Sorry, muszę.
Byliśmy w podróży poślubnej na Djerbie. No i tam Polacy byli bardzo chętni żeby uczyć Tunezyjczyków j. polskiego.
No i jak się szło po bazarku, to ciągle gadali 'jak za darmo' albo 'za darmo'. No a jeden siedział i gadał 'Za darmo umarło jeden dinar' :-D.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry