• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hmmm.... jestem 1?? :szok:
karolaola i jak skurcze przeszły?? mam nadzieje ze tak
maggie 3mam kciuki za wizyte
Jak dajecie rade nie spac do 24?? moj max to 23 i padam jak kawka, wstaje 6:20 siku, kanapeczki dla M do pracy, BB i spanie do 10. Dzis ide na posiew na GBS (wyymaz z pochwy) babka powiedziala ze jak jest oki to sie czeka na wynik 2dni a jak nie to 3 pisalyscie ze czekacie tydzien, moze cos pokrecilam?? i zle mnie zrozumiala co do bad??

Karolaola- i jak przeszło ci?
Maggie- kciuki zaciśnięte
My też już nie śpimy- pranie trzeba zrobić w końcu słoneczko wyszło!!!!A mi się chce żyć:D Dzisiaj mój brat przyjeżdża pomagać w malowaniu:D

hej kochane!
karolaola - jak sytuacja?
aankaa84 - mi tak dziewczyny tłumaczyły, chodzilo o posiew moczu :)
mucha - widzisz nawet sobie przypomnial ze masz imieniy :-D dobrze ze nie poczytal co o nim sądzimy :D
A ja B wygonilam na podloge i to juz dawno temu :)
Moje dziecko chodzi do przedszola jeszcze :) NA SZCZESCIE :-D W sierpniu bede sie z dwojka w domu użerac :-D:-D

maggie cos mi sie poplatala w takim razie, sorki.
EwaK a o mocz Wam chodzilo, musze zaczac brac tabletki na czytanie ze zrozumieniem.
Akutan i maggie wyslijcie mi troche sloneczka u mnie znowu szaro buro i ponuro.
cookies 3mam kciuki za wyniki.

Cześć dziewuszki :-)
u mnie dziś samopoczucie jakieś takie nie wiadomo o co chodzi czuję się taka wymientoszona ,wogóle ostatnio tak sie czuję :zmęczona bez powera,jakaś taka nijaka .
Ciężko mi ,tu mnie boli tam mnie strzyka -matko jak jakaś babuleńka .
Z jednej strony to chciałabym już urodzić aby w końcu czuć się normalnie i bez ograniczeń poruszać ale z drugiej strony to niech młody siedzi jeszcze te 2 tyg. w brzuchu aż skończe ten 38 tydz.Końcówka jest najgorsza :-(
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty-przynoście dziewczyny dobre wiadomośći :-)

reklama
Witam sie i ja z rana, mój mąż obudził mnie o 7:30 :wściekła/y:bo nie mogł spać, a jak tylko otworzyłam oczy to powiedział " ooo wstałaś już " :-D
Mucha i cokies trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Co do wygody w łóżku to ja mam takie 200/200 więc jeszcze czasem sie w tym łóżku szukamy :-D ale chrapanie pana męża na przemian z panem psem doprowadza mnie do szału :-D
LANA wiem co czujesz, tez tak mam, tam mnie boli, tumnie łupie i w ogóle do duszy jestem, a dziś u mnie 29 stopni :szok: upały to nie dla mnie.
karolaola jak skurcze? mam nadzieje, ze mineły.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry