kahaka kochana moja. będzie dobrze. musimy się trzymać tej myśli i mocno wierzyć, że będzie dobrze. bo MUSI być ;* kiedy masz USG? może idź do innego gina prywatnie i po prostu powiedz, że chciałaś potwierdzić ciążę, opowiedz mu swoją dotychczasową historię i może coś Ci ten drugi lekarz wyjaśni.
naja ja czekam do świąt, z Michałkiem powiedziałam od razu.
alex.nikita dzięki wielkie. wyczytałam o tych 6 miesiącach i się pocieszyłam, ominęłam informacje o komplikacjach w ciąży bo byłoby mi tylko gorzej na duszy. czy z drugim dzieckiem też będziesz miała cesarkę alex? bo u mnie ze względu na krótki okres czasu między jedną ciążą a drugą jest to wskazane i bardzo mi to odpowiada, bo mam straszną traumę po pierwszym porodzie.
nie wiem dziewczyny czy dzielić się z rodzicami tym zagrożeniem, mnie byłoby lżej ale oni biedni martwiliby się strasznie, więc raczej im tego oszczędzę albo przedstawię złagodzoną wersję. a teściowej panikarze ani słowa, wszystko cacy. jak w pierwszej ciąży dowiedziała się że mam Rh- to myślałam że ją uduszę, snuła mi teorie o upośledzonych dzieciach rodem z średniowiecza...więc tym razem nie mam zamiaru się na to narażać.