reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

sagga :)
Mysle ze powinnas patrzec jako 23latka :)

Co do siostrzenicy to tak czasem bywa, oby była dobra mamusia :). Bedzie Ci rażniej:) u mnie w rodzine nic nie słychac o nowej przyszłej mamie. W tym roku był wysyp w rodzince(4nowe pocieszki sie urodziły) he :) ja tez mialam sie zaliczac no ale zaliczam sie teraz do was i bardzo sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja siostra ma 18 lat, tez byłabym w szoku jak by mi powiedziala ze w ciąży jest ! Ma chłopaka juz 4lata wiec watpie ze tylko filmy w pokoju ogladaja hehe ;)

ps. w styczniu skonczy 19 - ten czas leci :)

reklama
Co do siostrzenicy to nie czas na nia mam nadzieje ze czas i ciaza ja zmienia na pozytyv choc watpie to skomplikowana sprawa ale coz taki zycie, nom tez tak popatrzalam i wyszedł synuś <loL>:-)

:) Mi wyszedł chłopiec i takie mam przeczucia:) ale najważniejsze aby było wszystko dobrze!

Z kalendarza wynika że Małgosia też powinna być chłopcem ;)

Jutro pierwsza wizyta u lekarza, proszę trzymać kciuki! :)
Troszkę się boję że za wcześnie idę i nic nie będzie widać. Ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa!

Dobranoc baboszki, ide wesprzec mauzona w kladzeniu synka, bo stad slysze, ze Pimpi bynajmniej nie winszuje sobie isc spac :-)

P.S: z tym chinskim kalendarzem to moze i prawda, tylko ja nigdy nie wiem jaki wiek sobie zaaplikowac....? :nerd:

Rybka powodzonka bede 3 mac kciuki:)
Alex dobranoc ja tez zaraz mykam do lozeczka szybko sie wyspac bo maz dopiero jutro bedzie;/
3 majce sie kochane:*

rybkaaa, kciuki zaciśnięte!

Ja juz lecę spać. Jutro czeka mnie wigilia klasowa. I znowu się najem :) Bo dziś to przez cały dzień tylko to robiłam :)

No przeczytałam wszystko, ale naskrobałyście :szok:
Witam wszystkie nowe mamusie i życzę spokojnej ciąży
Ja mam mnóstwo problemów i dlatego się nie odzywam, jak się poogarniam to będę częściej. Dziewczyny bardzo dziękuję że pamiętacie o mnie i się martwicie gdzie zginęłam, bardzo to miłe :)
Według kalendarza pierwszy chłopak (sprawdziło się) i teraz też chłopiec. Czuję że będzie Filip, za bardzo chcemy księżniczkę :)
Dobranoc kobitki, jutro rano wyjeżdżam do rodziców i długa droga przed nami, zajrzę popołudniu

reklama
hej kobitki ja tylko na chwilkie co do kalendarzka to sprawdza sie w 50/50% czyli pól na pól u mnie miał byc chłopiec jest dziewczynka a terza niby tez chłopak a co bedzie to sie okaze, choc ostatnio czytałam ze to nie zalezy od kalendazyka tylko od tego jakie chromosomy wasz pan wtrysnie bo plemniki decyduja o tym czy bedzie chłopiec czy dziewczynka jak chromosom x to dziewczynka ja chromosom Y to chłopiec a tego nikt jeszcze nie potrafi sprawdzic :D zmykam spac dzoecko juz spi maz pewnie w szpitalu tez i mam cicha nadzieje ze go jutro juz wypuszcza bo dosc mam latania od dwuch tygodni codziennie do szpitala

Do góry