reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja zrobilam platki na mleku na sniadanko mi i synkowi. Zawsze robie tyle, zeby bylo akurat. A teraz nie dosc, ze zrobilam za duzo, to jeszcze Patryk nie zjadl do konca.... no i ktos to musial zjesc... Dobrze ze teraz na 2 sie rozklada to co zjadlam:-D

reklama
Ej dziewczynki jak tak patrze na wasze suwaczki to ja chyba jestem w najmlodszej ciazy, albo cos przeoczylam. W ktorym tyg i dn mialyscie juz takie konkretne mdlosci (jesli wogole)?? Tak pytam z ciekawosci bo wiem ze wszystko przedemna;-)

Witam wszystkich.:-)
I ja się do was dołączę bo z moich obliczeń wychodzi mi termin na koniec sierpnia.
Do lekarza idę dopiero po świętach, więc dopiero wtedy będę coś więcej wiedziała.
Pozdrawiam
Miłego dnia:-D

hej dziewczynki melduje sie po wizycie u lekaza mam dwa pecherzyki w jednym widac zarodek ma 6,2 mm a w drógim nie widac nic ale jeszcze raz potwierdzimy to 4/01/11 bo zrobi mi wtedy jeszcze jedno usg na leprzym sprzecie wg usg jestem w 6 t.c. wg ostatniego dnia miesiaczki w 8 t.c a teraz zmyka konczyc szykowania na wigilje bo w tym roku ja robie dla całej rodzinki :D

Wszystkiego najleprzego spokoju i radosci dla wszystkich sierpniówek na świeta zyczy Bogusia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry