Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tonya, jak urodziłam chłopca też nie miałam wcześniej żadnego doświadczenia. Poradzisz sobie. Zobaczysz. Ale najpierw musisz obejrzeć intereso swojego małego mężczyzny, żeby wiedzieć jak to u niego wygląda.
NO widzisz, to na pewno problemu mieć nie będziesz ;-)Interesy to ja lubię oglądać ;-)
a jeśli chodzi o pas ściągający to po Wiki nie miałam na co zakładać pani w sklepie bieliźniarskim mnie wybrechtała i pytała na co ja chcę ten pas założyć skoro jestem płaska jak deska
mam nadzieję,że teraz terz nie będę musiała ale okaże się po porodzie
zwariowałyście? w ciąży jesteście czy jak ? 
Oli rodz przynajmniej bedzie sie cos dzialo;
Oli mysle ze musisz przygpotowac Piotrusia na przyjscie Filipa bo bedziesz miala problem...
Oli w pn ma cesare...Oli jak Twoje samopoczucie przed??/???
. Wieczorem chyba podjadę tu na IP, co by jutro z jakimś rozwarciem nie wyruszać.
mam wrażenie, że do końca życia będę już w tej ciąży chodzić 
kurcze ja nie mam pojecia o pielegnacji siusiaka...OLI gadaj co robic!!! no i inne doswiadczone mamusie!
co do wypadajacych wlosow po porodzie to pamietam ze u mnie byl koszmar...
, a miałam takie fajne włosy przed ciążą