Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam za nią i za jej Skarb kciuki &&&&&&&&&&&&mi aż słabo na samą myśl o nadrabianiu wasOLi ja mam nadzieję ,że będziemy otrzymywać sprawozdania smsowebo później się nie odkopiemy:-)
, szuszu wpadnie to będzie mi opowiadać ;-)chyba nie, bo to bardziej taka woda byłaOli moz to czop ??
nauczy się ssać ładnie tylko trzeba trochę na to czasuOli - wczoraj wszystko było ok a wieczorem się podobno cyrki zaczęły. jak położna doradziła żeby dodać trochę sztucznego pokarmu, oczywiście później inna moją sis za to opieprzyła że mu niby brzuch rozpycha, potem podała mu jakiś smoczek i mały jakby oduczył się ssania teraz nie chce brać cycka...
ja to też uważam że na patologii ciąży, poporodoweji pewnie w zasadzie na każdym oddziale taka pomoc psychologa byłaby wskazana ale wiesz jak to z naszą służbą zdrowia jest...