• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
witam witam
ale dajecie czadu dziewczyny

SILENENIGMA; MAGGIE, NADZIEJKA wielkie gratkosy!

LEnka od MAggie sliczniusia, Bozie jakie te malenstwa sa slodkie!

wybaczcie ale nie odniosze sie do Waszych postow, latalam dzis 4 godziny po sklepach (a zakupione tylko dla mnie skarpetki i wielgachne majtki bo w zadne sie juz nie mieszcze) i teraz sobie troche leze, bo jutro znowu bede narzekac, jeden dzien mam powera a na drugi padam na twarz...

dla odprezenia sprobuje dzis jagodzianki zrobic..
.sluzu tez mam duzo...
z mezem raz rodzilam, a teraz nie wiem czy chce czy nie z nim, w sumie mi obojetne...

wpadne pozniej

no nic mnie właśnie nie boli nie czuję żadnych skurczy, twardniał mi brzuch wcześniej ale teraz to prawie cały czas ale cóż jutro idę i tak do szpitala

:-D a jaką expresową wiadomość dostałam co do seksiku :-D :-D :-D :-D
Mi bardzo często brzuch twardnieje. czasami to Agatka się rozpycha i pupcie wypina, wtedy to dopiero mam twardy brzusio. a czasami to takie chwilowe twardnienia. są bolesne w podbrzuszu. ale takie bóle podbrzusza mam od dawna ( tzn od jakiego 26 tygodnia ) i wiem że tak najwidoczniej ma być. wszystko się rozciąga ,ściąga , pracuje i przygotowuje się do wielkiego wysiłku.

NO ladnie pojechalam tylko na zakupy a tu kolejna super wiadomosc;-)
SILENTENIGMA GRATULACJE Z okazji narodzin Michalinki !!!:-) chyba urodze ze wzruszenia :-D:-D:-D
Lana to co napisala Nadzieja to norma ma racje;-)
ide zaraz podczytac reszte watkow....
Nadzieja szalejsz dzis dobrze moze syn sie w koncu zmobilizuje!!!
Beti Tonya niezle heh my wczoraj dwa razy i dzis znowu zamierzam a co:P
Karolinkaz tez mam taki ale nie caly czas....

reklama
A ja właśnie wróciłam do domu i po raz pierwszy mam brązową wkładkę...brzuch mnie pobolewa jak na miesiączkę...gin kazał się położyć i przyjść na 20.40 jeśli nie zacznie się dziać nic wcześniej...DZIAĆ co przepraszam bardzo???Ja nie jestem gotowa!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry