Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trzymamy i czekamy na wiesci. Powodzenia :-)Blackbery -leż kochana może minie w sumie to ten tydzień mogłabyś jeszcze poczekać ale jak maleństwo się uprze to nic nie poradzisz .
Ja tak jeszcze na chwilkę do Was wpadłam bo dokładam jeszcze co nie co do walichy na jutro .Właśnie skończyłam gotować zupine dla Wiki i mężusia co by mieli na 2 dni bo będą tacy zaganiani przez ten mój szpital ,że nie będą mieli czasu załadować.Później sobie coś już sami upitraszą .Takiego zapachu narobiłam w całej chacie tą zupą ,że chyba sama się na nią skuszę:-) o a córa właśnie już krzyczy "mamo nalej mi tej zupy do kubka"
W czwartek dam Wam kochane znać mam tam chyba 2 nr.tel. więc puszczę eska z wiadomością po cesarce.
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!!
a jak nie to Cie znjade i przyjade ztym bzuchem podziwiac Twoje malenstwosagaa urodzisz z nami, obiecuje Ci to![]()

jestem zaa jak nie to Cie znjade i przyjade ztym bzuchem podziwiac Twoje malenstwo![]()

Bawcie sie grzeSZnie, oczywiscie te co juz moga ;-)