Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja chyba jestem nudna w tej kwestii - dla mnie piękny aromacik mają: 1.Benzyna (olej napędowy nie
) 2. Pasta do podłogi 3. Farba olejna. Nie pogardzę też niektórymi środkami czystości, a jeśli chodzi o kosmetyki to męski Gillette Storm Ice pod prysznic - o ja Was proszę jak to Bosko pachnie!!!
Chyba rozpocznę romans z deską do prasowania - ciuszki młodego wyschły i pretekstu, żeby nie prasować brak!
kazdy ma zboczenia ja uwielbiam zapach pywnic w bkloku moglabym tam mieszkac ....
- nie wiem co jest ale wlasnie jest u lekarza. Ja dostalam powiklan po znieczuleniu do kregoslupa - wymioty i bol calego kregoslupa i czaszki - takie ze ze wylam z mna wy7ginalo na wszystkie strony - moja mam byla przerazona. Jestem na silnych lekach przeciwbolowych. Nadia rano zaczela mi chlustac mlekiem a okolo13 jej bialka w oczach zrobily sie zielonkawe
(dostawala mleko moje odciagniete). Przeszukalam Net - NIC NA TEN TEMAT. zadzwonilam do lekarza - mowi ze pierwsze slyszy zeby dzis przyjechac do przychodni (zaraz jade jak B wroci) i zlapac jej mocz (NIEWYKONALNE NAWET Z WORECZKAMI DO LAPANIA MOCZU DLA DZIEWCZYNEK). W domu burza mozgu - co to jest. NAgle olsnienie moje tabletki przeciwbolowe sa takie zelowe z bardzo silnym barwnikiem zielonym (IBUM FORTE) - czytam ulotke - wolno karmic piersia. Ale jestem prawie pewna ze to to. Odstawilam moje mleko bo ja bez tabletek jestem uziemiona w lozku. Chyba koncze przygode z laktacja.