Marcelinaa
Fanka BB :)
Witam i się żegnam... shakowali mi skurwysyny z Egiptu stronę..wszystko poszło w diabły
o 16 jadę do szpitala obejrzeć porodówkę na USG itd.. miłego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mogę tylko gotowaną marchewkę, ziemniaka i buraczki a z owoców też niewiele bo 2 porcje surowych dziennie i to też tylko określone: kiwi na krzepliwośc krwi, banana, jabłko tylko pzretarte i cytrusy bez skórki (bo usprawniaja wydalanie bilirubiny) właśnie wcinam pomarańczę...
u mnie ni cholery, brzucho na spowim poziomie 100cm, zero skurzcy chyba ze ich nie rozpoznaje, zero czopiczka a do toalety zerkam jakbym skarby jakies chciala tam znalezc a nie jakies paskudztwo
grunt ze humor dziisiaj dopisuje i pogoda ladna. shakowali mi skurwysyny z Egiptu stronę..wszystko poszło w diabły![]()

Mamy do przekazania bardzo wazna wiadomosc dotyczaca serwera s2.hostpark.pl, na ktorym znajduje sie Panstwa serwer wirtualny. Dzisiaj w godzinach nocnych, nastapilo wlamanie do serwera i atak na strony naszych klientow na nim.
W tej chwili wylaczylismy kompletnie serwer i bedziemy przywracac dane z backupow, co jednak moze potrwac wiele godzin.
Bardzo prosimy o wyrozumialosc i nie wysylanie kolejnych zgloszen - caly czas pracujemy nad jak najszybszym przywroceniem funkcjonalnosci serwera.
O statusie prac bedziemy informowac mailowo.

......znaczy mamy i synka ! Przerwa na kawkę i II śniadanko. Więc poczytałam, bo potem wieczorem nie daję rady ;-)
, ugotowałam buraczki i sobie poszatkowałam i w słoikach zagotowałam - będzie w sam raz na po porodzie do obiadku. Jutro chcę kisić ogórki, bo w środę mi u rolnika wykupili - za późno poszłam
.
a muszę jeszcze podłogę ogarnąć i za szafką i pralką, półki odkurzyć......