Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no nie moge z Waszego humoru...ja chce Was obok siebie w boksie na porodówce...MUSIMY SIE JAKOS ZGRACA ja wlasnie pochlonęłam dwie kolby kukurydzy i mowie do mojego Grzeska, że moge juz isc rodzic, na co on mi odpowiedzial, że lepiej nie, bo przy bolach partych nie beda wiedzieli co lapac, popcorn czy Szymona![]()
To ktoras bedzie musiala zaciskac nogianulek- słodziak synekach ale Ci fajnie...a na fotki mamy nowy watek z galeria maluszków specjlanie dla mumsiek co by sie mogły chwalić wiec zapraszam tam z fotkami
no nie moge z Waszego humoru...ja chce Was obok siebie w boksie na porodówce...MUSIMY SIE JAKOS ZGRAC![]()
choc ja juz mojego przyzwyczajam do widoku krwi
ma rane cieta na palcu, i jak mu ja szyli to jakis taki byl bladziutki, wiec nie wiem, czy bedzie taki wesoly 
Myszka, fakt Wiki jest bardzo wrażliwą i grzeczną dziewczynką, nie spodziewałam się że moje dziecko takie będzie. Nie mam powodów do narzekania w tym temacie:-)
Jejku zazdroszczę już tym co mają swoje maluszki w ramionach:-)
Już nie mogę się doczekać aż swojego przytulę:-)

Wiem że to głupie faworyzować jedną płeć (tym bardziej pierwszego dziecka) ale bardzo chciałam mieć chłopca bo odnoszę wrażenie że taki facecik sobie zawsze poradzi, jeśli będzie miał twardy tyłek a ja na Twoim miejscu pewnie bym już od urodzenia dziewczynki martwiła się że jest taka wrażliwa i naiwna i że jakby ją ktoś potraktował zle albo jakiś facet złamał jej serce to bym gołymi rękami go...![]()

Mój kolega co ma syna, to zawsze powtarza, że lepiej mieć syna, bo wtedy pilnujesz tylko syna, a jak masz córkę to musisz pilnować całe miasto![]()