devi
Fanka BB :)
nudziło mi się w domu :-)Devi Ty pracusiu nasz, jeszcze nie masz dość czy tak Ci się w domu nudziło? ;-)
:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nudziło mi się w domu :-)Devi Ty pracusiu nasz, jeszcze nie masz dość czy tak Ci się w domu nudziło? ;-)
:
Blackberry ciekawe która pierwsza Ty czy Sagaa? :-)
A mnie dziś tak brały bóle między 1 a 2, że myślałam, że to już poród (było jakoś tak inaczej niż zwykle, ból mocniejszy, skurczowy i trzymał długo)...ale niestety kolejny fałszywy alarm...połaziłam po domu, poszłam spać i przeszło![]()
jak u Ciebie. Zresztą Tobie też miejsca chętnie ustąpię - przysługuje Ci pierwszej, a ja poczekam jeszcze choć parę dni - byle nie za długo
Nie no ja z czystej przyzwoitości oddaję tą miejscówkę gdzie mi z terminem do Sagi, a poza tym u mnie dzisiaj spokój grabarza...młody się wierci, szaleje, nic ze mnie nie wycieka, brzuch nie boli...jak ręką odjąłjak u Ciebie. Zresztą Tobie też miejsca chętnie ustąpię - przysługuje Ci pierwszej, a ja poczekam jeszcze choć parę dni - byle nie za długo
![]()

Podobno rozwolnienie to też oznaka zblizajacego sie porodu

wiesz ze u mnie wszytsko ma czasMarcelina, współczuję akcji z www..da się to jakoś uratować?
dostałam infoDobry wieczór,
o godz. 4:55 ostatecznie przywróciliśmy działanie całego serwera. Niestety z uwagi na objętość danych klientów (mierzoną w setkach GB) proces trwał znacznie dłużej niż zakładaliśmy na początku.
W tej chwili wszystkie usługi powinny działać już poprawnie. W ciągu następnych 2 dni otrzymacie Państwo rekompensatę w formie rabatu do wykorzystania przy nadchodzących opłatach (do wglądu w panelu obsługi klienta;wysokość rabatu będzie wyliczona na podstawie czasu, w jakim serwer nie działał; zgodnie z SLA umieszczonym na stronie Regulamin świadczony usług | ).
Oczywiście trwają dalsze pracy, by w przyszłości nie dopuścić ponownie do podobnych przypadków. Wszystkich naszych klientów przepraszamy za powstałe niedogodności.
Pozdrawiamy,
BOK Hostpark.pl
)