Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
po takim tygodniu już staram się jeść owoce i teraz wafle ryżowe bo też się boję że przybędzie niepotrzebnych kg.ja tez jak juz jem znowu to staram sie, zeby to byly owoce, ale ze jestem naprawde caly czas glodna to nawet tych owocow jest tyle, ze sie boje, zebym sie nie posrala
ale znalazłam coś takiego w necie :
"Notoryczny głód
Poród to duży wysiłek dla naszego organizmu. Dlatego musi on uprzednio zgromadzić zapasy energii, aby mógł stawić czoła wyzwaniu jaki przed nim stoi. Stąd też przed porodem twój apetyt będzie dwu lub nawet trzykrotnie zwiększony. Będziesz ciągle odczuwać głód. Teraz możesz sobie pozwolić na jego zaspokajanie. Pamiętaj, że teraz będziesz potrzebować pokładów energii i nie musisz stosować żadnych ograniczeń."
Ciekawe![]()
Powiedziała, że gdybym miała rodzić SN, to ona tego w ogóle nie widzi, powiedziała też że na tym etapie ciąży to ewenement.