wiara.nadzieja.milosc
Zaangażowana w BB
Karolinkaz ma racje, Akutan nie narzekaj ja siedze w Szkocji i lata mialam moze tydzien, a teraz pewnie z minimum dwa tygodnie deszczu....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

( chociaż nie sądziłam że pomoże
)
no tego mi nie mógł odmówić bo to jednak ma mi pomóc przy porodzie ;-) w trakcie masażu rozmawialiśmy sobie bo mała tak się wierciła że on pomyślał że to przez masaż. jakoś tak przyszedł temat przyśpieszania itd. M twierdzi że to jeszcze za wcześnie a ja mu mówię że za wcześnie to jest przed 38 tygodniem (według mnie) a teraz Agatka jest już w pełni gotowa do przyjścia na świat. no więc po masażu ja jak gdyby nigdy nic mówię to co gasimy światło i idziemy spać??
M no co ty namówiłaś mnie
sukces jak nic 
Podsyłam słonko do Krakowa :-)
Wiecie co znalazłam w naszym starym laptopie? Na numerze gg mojego M. zapis naszych pierwszych rozmów (poznaliśmy się przez internet)...bezcenne!!! Aż się wzruszyłam jak to czytałam no i nieźle się uśmiałam...całe pierwsze dwa miesiące znajomości zarejestrowane w archiwum...wrażenia po pierwszych spotkaniach...eh...piękne to było i jest nadal...a teraz czekamy na naszego synka
Musimy to wydrukować i do jakiejś tajnej teczki włożyć ;-)
ale u mnie niestety po zrobieniu systemu całe archiwum poszło w ****
A tyle razy to czytałam ze wzruszeniem 
Podsyłam słonko do Krakowa :-)
Wiecie co znalazłam w naszym starym laptopie? Na numerze gg mojego M. zapis naszych pierwszych rozmów (poznaliśmy się przez internet)...bezcenne!!! Aż się wzruszyłam jak to czytałam no i nieźle się uśmiałam...całe pierwsze dwa miesiące znajomości zarejestrowane w archiwum...wrażenia po pierwszych spotkaniach...eh...piękne to było i jest nadal...a teraz czekamy na naszego synka
Musimy to wydrukować i do jakiejś tajnej teczki włożyć ;-)
u mnie 3ci dzień gorąco.. i też mi się to nie podoba, więc weź tu dogódź..
zazdroszczę chęci pichcenia i w ogóle jakiś chęci.. ja od piątku mam lenia na maxa.. nic mi się nie chce, każdy dzień taki sam..