mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, jestem zdesperowana. Już nawet Tomek wyraził zgodę. Chyba zakupię to 'cudo'. Bo ja po prostu już odpadam jak tak ciągnę i ciągnę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
maggie, jestem zdesperowana. Już nawet Tomek wyraził zgodę. Chyba zakupię to 'cudo'. Bo ja po prostu już odpadam jak tak ciągnę i ciągnę.

dziewczyny a jak Wasze samopoczucie pod koniec ciązy?

)U mnie duchota taka, że nie ma czym oddychać. Byłam połazic, zgodnie z zaleceniami susmali i teraz będę czekała na bóleA w ogóle to chyba zaraz pójde spać. O!
Poznajcie zdesperowaną Muchę. Wsiadam w samochód i jadę 30km w jedną stronę po ten KATAREK do nosa. Jak się nie sprawdzi, to potem jadę do Krakowa, wyrwać nogi z d... Maggie
Tomek mówi, żebyśmy wzięli od razu torbę do szpitala... Jak on wykracze, że ja w weekend urodzę, to pożałuje. (Z Li równo w nocy z 36,6 na 37tc. jechałam na poród i dla nas ten dzień jest trochę 'przełomowy')