reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Szuszu, :szok: prosze pozwól mi :-D:-D
Petunia, dziela nas tylko dwa dni :-) więc masz sznse byc pierwsza, jeśli Ci Szuszu pozwoli, oczywiście :-D;-):-D

reklama
Ja juz przywykłam ,że rodzę w grudniu :-D więc raczej nie będe pierwszą rozpoczynającą tydzień :-)
Ale się zastanawiam, bo.... mam termin na 08.08 i położna kazała mi zgłosic się do szpitala tydzień po terminie, czyli wychodzi poniedziałek 15.08, ale to bedzie święto, więc wątpie by ktoś chciał mnie tam oglądać. W piątek tez bez sensu sie zgłaszac do szpitala i lezec tam przez weekend. I nie wiem co mam zrobic ??

Mucha, myslisz, że komus bedzie się chciało wywoływac mi poród w świeto ??:-D A my to sie zgramy ;-) jak wszystkie urodzą i zostaniemy tylko my dwie :-)

PaulaBaby jestem troszke przerażona, bo mój wcześniejszy lekarz był naprawde świetny jeśli chodzi o sprawy USG, ale zaczął być naprawde irytujący, a poza tym nie pracuje w żadnym szpitalu na oddziale położniczym no i ostatnio stwierdził, że idzie 10.08 na urlop więc gdyby sie cos działo to i tak go nie będzie...wystawi mi wczesniej skierowanie do szpitala i wtedy tylko to mnie ratuje, bo on ma wakacje...żenada !!! Całą ciąże brał nie małe pieniądze a teraz tak mnie potraktował!!! Dlatego zmieniłam lekarza na te pare ostatnich tygodni na ordynatora oddziału. Świetny i kompetentny lekarz, ale USG na 2 wizytach nie robił :szok: Chyba sama go spróbuje przycisnąć przy następnej wizycie :/

Bishopka, proszę Cię a co to za święto? Nawet nie pamiętam jak się nazywa. i szczerze- dowiedziałam się o nim jak zaczęłam pracować, bo nagle mi powiedzieli, że jest wolne 15.08 a ja że o co chodzi :-D Co innego, jakby lekarz przez Ciebie przy karpiu nie mógł usiąść, a tak mu pewnie nie robi :-D

reklama
Wiesz jak jest w szpitalach, jest świeto obojętnie jakie, to chca mieć spokój. Z reszta oni zawsze maja swieto :-D i chcą spokoju. Ale co tam, najwyzej zadzwonie w piatek jakby co i sie okaze.

Do góry