mucha_nie_siada
Fanka BB :)
rybkaa, no właśnie to był jej argument.. że jak zacznę rodzić, to skupię na sobie uwagę, a to przecież jej wesele :|:|
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marcelina zostaw trochę chusteczek dla Pindzi ;-)
i muszę powiedzieć, że guffniane są, jakieś takie cienkie... no ale pachną 
i mogę polecić, no rewela, chodzę i co chwile psikam tak piknie pachnie hahahah i faktycznie jest różnica między odświeżaczem a neutralizatorem zapachów jak reklamują...to streszczaj się z porodem ;-) do 3 jeszcze jest trochę czasu. Z tym pokojem to "trochę" przegięcie :-) idź na sam ślub ;-)rybkaa, no właśnie to był jej argument.. że jak zacznę rodzić, to skupię na sobie uwagę, a to przecież jej wesele :|:|
jedna paczka to Ci starczy na kilka dni :-) i zaraz Ci wyjdzie następna 100 zł za chusteczki jak tak będziesz latać za psem ;-)ee kupiłam specjalnie osobną paczkę dziś w rossmannie Zobacz załącznik 380440 i muszę powiedzieć, że guffniane są, jakieś takie cienkie... no ale pachną
kupiłam też Zobacz załącznik 380441i mogę polecić, no rewela, chodzę i co chwile psikam tak piknie pachnie hahahah i faktycznie jest różnica między odświeżaczem a neutralizatorem zapachów jak reklamują...
ale dziś poszło tyle bo im tyłki (
) wymyłam..normalnie to będą szły 3-4 dziennie.. to może się poświęce i będe kradła Pindzi chustki.. albo mi się odechce i odwidzi- co w ogóle najbardziej prawdopodobne 
albo braknie Ci czasu :-) jak samopoczucie przed poniedziałkiem? spakowałaś się już ?