Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), ale jakoś mi nastrój znowu ucieka trochę.a ja tam nie mówię nikomu kiedy kto ma rodzići sama napalona na to nie jestem
to co ja chce jest mało ważne , powtarzam to już któryś raz, że to Agatka ma być gotowa a ja pomarudzić sobie mogę i chyba nikt mi tego nie zabroni.
![]()
no dobra, już się nie denerwuj, nic nie mówię
Witamy mamusię i dzidziusia osobno:-) Ależ ja Wam zazdroszczę:-)Hej kochane:-)
Melduję się, że już wyszłam i właśnie dotarłam do domku.
Postaram się później coś więcej napisać, na razie muszę się jakoś ogarnąć ze szpitalnymi tobołami
Buźka.
Super, gratuluję, może zaraz będziesz miała wszystko za sobą, tylko z kolejki się wyrwałaśA ja mam skurcze, o!
Daj znać co na IP powiedzieli, mam nadzieję, że numerek do kogoś masz w razie W? 
Tobie też już gratulować rozwoju sytuacji?a mnie brzuch tak boli strasznie od czasu jak wyleciało to coś zemnie że nie mam siły na nic :-( od tamtego czasu mała się nie ruszała ale teraz pomalutku zaczyna się ruszać. nie wiem co mi jest bo nie mam żadnych silnych skurczy , są jakieś takie małe ale na pewno nie te co powinny a ten ból brzucha jest nie do zniesienia.
Może się coś rozkręci dzisiaj? :-) Bishopka nie jesteś z tym samaasiaciur i beti nie wiem czy Wam gratulować czy współczuć, czy może jedno i drugie, to napisze tylko tyle, że choć boje sie tego bólu jak szlag, to chciałabym już go czuć :-)

Taki właśnie mam zamiar:-) Co się będę denerwować, że mała wyjść nie chce, pokorzystam trochę jeszcze:-)Karolinkaz, o tak śpij póki możesz, ja jestem po nieprzespanej nocy właśnie i zapewniam nie ma czego zazdrościć![]()
Ale Wy napalone na ten poród, mnie to już Rybkaurodzę kiedy Mała będzie chciała wyjść, byle nie przez wywoływanie
Fajnie byłoby szybko no ale nic nie zrobię:-) Przynajmniej mamy jeszcze z M czas tylkoo dla Siebie
![]()