reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
kasiek -dzięki , chyba po tym jak my kobiety rodzimy dzieci wstępuje w nas jakaś moc
Mucha - dalej masz ten ból jak by ci ktoś kij wsadzal? Tez tak miewam i miewalam przed ciąża ... Boje się ze zacznę rodzic szybciej a ból porodowy będzie wyglądał własnie tak.

Dali, minęło wczoraj i przed ciążą tego nie miałam(tym bardziej że to się powtarzało co kilka minut):-D Dzisiaj czułam natomiast jakby mi ktoś od środka za pępek ciągnął, a jak kichnęłam to myślałam, że eksploduję :-D

Hehehe wszystkie jestesmy supermenkami, natura to sprytnie to obmyslila bo w sumie bolu porodu sie nie pamieta zbyt dlugo, ja pamietam ze bolalo ale sily juz tego bolu nie. Gdybysmy pamietaly prawdopodobnie wiekszosc by konczyla na 1 dzidzi ;) a tak ja z 3 w ciazy jestem :)

hejka
nie pisalam ale wszystko przeczytalam..
nie mam czasu na forum - mama, maz, goscie...

kasiek- mnie za to strasznie swedza cycki, szczegolnie brodawki- ale tam akurat nie bardzo sobie moge ulzyc...
marcelina - powodzenia jutro

u mnie jak narazie brak jakichkolwiek objawow porodu...
czekam cierpliwie....

ooo, a ja na chwile z neta zeszlam a tu kolejne rozpakowane. Karolinkaz, nikos gratulacje.

Ja dzisiaj mialam caly dzien potworne bole ale jak zawsze wszystko sie uspokoilo a mlody zaraz mi skore na brzuchu rozerwie tak sie wypina. To mu mowie: jak Ci tam ciasno, to wychodz!

reklama
Do góry