• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hejka
mezu pojechal dzis do pracy nad ranem i albo bedzie w sob albo za 2 tyg, no chyba ze zadzwonie ze rodze
i co pojechal a u mnie gesciejsza wydzielina, krzyz czesciej pobolewa brzuch caly napiety i bodbrzusze co jakis czas daje o sobie znac... ale narazie nic szczegolnego...

biedroneczka kciukasy
malgoo ja rowniez nie potrafie jednoznaczcie ztwierdzic czy to skurcz czy moze malutka sie rozpycha...
EwaK z tego co ja kojarze trzeba 5 dni byc w szpitalu zeby dostac kaske, a jesli nie jestes pewna jak to u ciebie - zadzwonilabym na infolinie i bedziesz miala pewnosc ;-)

U mnie zaczyna się coś dziać :szok:. Rano chyba zaczął mi czop odchodzic. Tak się wystraszyłam że bałam się pnownie pójść do toalety gdy mnie znowu przycisnęło:-(. Teraz oprócz drobnych bóli pleców to nic nie czuję. Mam ktg o dzis 16 i się cholernie boję. A przecież na dziś mam termin:szok::szok:.

Co do PZU to najlepiej zapytać jest w pracy osobbe która prowadzi grupowe ubezpieczenie pracownicze i ona winna powiedzieć co podlega pod dany typ ubezpieczenia, co ono obejmuje.

Hej babeczki!
Nie mam szans Was nadrobić. U nas wszystko dobrze. Czekamy tylko aż ustąpi małemu żółtaczka fizjologiczna.
Trzymam kciuki za wszystkie rodzące i te które wkrótce zaczną :-)

HEJ!

Witam się i ja :-) chociaż pewnie trochę mi zajmie zanim Was nadrobię.

Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamom i trzymam kciuki za bezbolesny poród dla tych Mamusiek w dwupaku!

reklama
hejka!

czekające na rozpakowanie działają w tym kierunku a mamuśki dzieciaczkami zajęte. No i puścizna tutaj ;-)
ja zaraz moją kapać będę. wlecę po kąpanku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry