Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beti, myszka - u mnie to jednak nie był okres. dzień później byłam u lekarza i sprawdzał na usg (?) czy mam owulację, zresztą to było lekkie krwawienie i następnego dnia znowu nic. czy Tobie Beti też "przeszło" czy to jednak okres?
ja gdzieś wyczytałam też o tych 100 minutach karmienia na dobę ale było tam też coś o tym że dziecko nie może używać smoczkamoja ssie namiętnie bo podali jej już w szpitalu jak była karmiona kroplówką w inkubatozre żeby jej odruch ssania nie zanikł i teraz smoczek to jej najlepszy przyjaciel. Próbuję jej wyciągać jak śpi ale często się wtedy budzi z krzykiem albo przykłada rączką
żebym pzrypadkiem nie zabrała chyba.
czuję się jak dziewica po raz kolejny!boję się standardowego stosunku jak cholera po tym nacięciu krocza wczoraj próbowaliśmy ale zaczęło mnie boleć i zrezygnowaliśmy na rzecz innych "przytulasków";-)

A jeśli mogę zapytać jaką wybrałaś antykoncepcję? Ja się ciągle zastanawiam... Nie chcę brać hormonów...

no sorry ale jeśli miała bym w odstępie pół roku być znowu w ciąży z wpadki to trudno. dlatego z niej zrezygnuje chociaż bardzo mi to odpowiada jej działanie tzn to że jest do 5 lat. a gumki? o masakra , jak ja ich nie znoszę
A tak z innej beczki- wasze dzieci słuchają muzyki?? W sensie puszczacie im takie "dorosłe" kawałki czy coś specjalnego?? Słyszałam że muzyka dobrze wpływa na rozwój dziecka...