Myszka - co do antykoncepcji to myślę że póki co wystarczy "ostrożność" i gumki. W ten sposób plus oczywiście przed ciążą obserwacja cyklu udało się nam przez 2,5 roku nie zajść w ciążę bo ta była w 100% planowana.Ja nie mam chyba zbytniego wyboru nawet bo hormony u mnie w jakiejkolwiek formie odpadają ze względu na cholestazę, którą miałam w ciąży i problemy z wątrobą.
ja mojej malutkiej puszczam Mozarta z serii "Muzyka dla smyka" ma jakieś jeszcze inne melodyjki (kołysanki i odgłosy natury) w swojej karuzelce a oprócz tego po prostu my włączamy sobie naszą muzykę z mężem w pokoju.
Ha a co do podróży samochodem to nasza mała ostatnio na 2 godzinną trasę spała 20min! a tak sobie patrzyła i gugała wytzreszczając oczy i otwierając buzię jak pzrejeżdżaliśmy pzrze oświetlony tunel
Beti - gin mi coś mówił o przyczynie tego ale zapomniałam

chyba coś z miejscem po łożysku??
No
Malgoo apetyt to ma ten Twój Oskarek - a nie ulewa później sporo? Bo moja jak tak wtranżoli na 2 cyce a później za godzinę znowu to chyba połowę zwróci
staram się nadrobić wątek od mojego pobytu w szpitalu i trafiłam na Wasze życzenia zdrowia dla Karolinki już po porodzie - popłakałam się ze wzruszenia za dobre słowa i częściowo też bo pzrypomniałam sobie tamten koszmar. DZIĘKUJĘ jeszcze raz!!
edit. co do cycków to ja karmię naogół naprzemiennie więc notorycznie mam jeden większy drugi mniejszy