Nareszcie mialam co nadrobic;P
Taycia zgadzam sie z Malgoo twoje maz tak jak moj i Tony lamie sie widzac ze dzieciaczek sie meczy czy cos od razu dalby mu flache i spokoj ale nie wie ze problemy z brzuszkiem moga nie minac mleko moze mu nie spasowac, nie ma wlasnie dostarczanych chociazby tych przeciwcial ktore sa maluchowi potrzebne, do tego tylko my mozemy dosiadczyc tego pieknego jak dla mnie i wielu karmiacych mam bliskosci z synem czy corcia dlatego ja bym walczyla chyba ze na prawde niemoglabys jesc praktycznie nic tak jak moja kolezanka i chodzila wiecznie glodna i znikala w oczach i lekarz zakazl juz karmienia to wiadomo nie ma wyjscia...
Marzenixx moje malenstwo przybralo tylko 300 gram w ciagu 3 tyg tez bardzo mnie to zmartwilo ale nie poddaje sie jezeli juz nie bedzie wyjscia bede mieszac MM z cycem choc wolalabym tego uniknac do 4 miesiaca pozniej mozna zaczac wprowadzac jedzenie wiec wiem ze dziecko juz tak malo nie bedzie przybierac wierze ze Ci ciezko i rozumiem Twoje podejscie do sytuacji i ze Ci jest zal...
Myszka ja mialam cc rozmawialam o antykoncepcji z gin zbadala mnie zobaczyla macice rane, ja moge tylko gumki i oczywsice zakaz zachodzenia w ciaze przez 2lata choc planuje dluzej...
Maggie masz pozowolenia od Gin juz od razu po cc

wiem ze zartowal;p
Ankaa Trzy,mam kciuki za Igorka ciesze sie ze rota nie zlapaliscie iwsio gra;D
Kasica witaj fajnie ze od zasu do czasu sie Tu pokazujesz Grzes jest juz taki duzy a dopiero co napisalas ze sie urodzil
Mlodam super ze ywjazd sie udal i mala zala egzamin w podrozy tez bym gdzies pojechala....
Tonya WIktor tak jak maluch Tayci chwile po nakarmieniu i zamyka buzine, charczenie to moze byc tak zwana sapka nosowa lub w gardelku ktora jest normlana u dzieciaczkow, a jezleli nie ona sprobuj marimerem zwilzyc nosek odczekac chwile i wtedy frida ja tak robilam zanim mlody zachoworwal i teraz dzialamy jak chory i powiem ci leci jak nie wiem choc trzeba miec mocne pluca do niej
Neila przykro mi ..;-(na sama mysl ze nie mglabym teraz karmic robi mi sie ze zal ale walcze