Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ci zazdroszcze moja malutka do śpiochów nie należya ja mam problem zeby małą położyć na brzuszku do ćwiczeń bo ona albo śpi (jest meeega śpiochem) albo jest po jedzonku zawsze![]()
dziś se walnęła spanie od 18-19, wcześniej to po kilka minut no i tyle co na spacerze... przecie takie dziecko powinno więcej spać. Chociaż tyle dobrego, ze sama zasnęła po kąpieli i jedzonku, uff. oby do rana.
4 godziny
pierwszy raz się coś takiego zdażyło w ciągu dnia normalnie obłęd chyba takie maluchy ogólnie powinny spać dużo w ciągu dnia tylko mój taki aktywny
i gdy zaśnie tak około 22-23 to budzi sie około 3-4 rano i później około 6-7 i zawsze około 9 śpi znowu tak z godzinkę właśnie teraz już zanął w bujaczku
.Zdażają się noce ,że zaśnie o 22-23 i obudzi się dopiero o 5-6 :-)-więc nie mogę narzekać wstaje tylko raz góra 2x w nocy a w dzień bardzo aktywny ale lepiej ,że w dzień a nie w nocy
.Na spacerkach zawsze śpi -więc też spokój 
, tylko mam go więcej dawać na boczki - będzie ciężko bo Igorek nie lubi spać na boczkach, nawet w nocy na spaniu jak go kładę to jęczy, jęczy i sam się obruci na plecki.
chłopisko się z niego robi. Lekarz powiedział, że już wogóle nie wygląda na wcześniaka i wyprzedził już swoich rówieśników (jest co nosić).