Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nawilżam powietrze w domu,często wietrze,optymalna temperatura w mieszkaniu to 20 st...a sapka jak była-tak jest 
macie jakieś doświadczenie w tej sprawie??
Hej Jagienka :-)I z tego miejsca pytanko,moja córeczka ma 2,5 m-ca (jak w suwaczku) od 3 tygodnia życia ma sapkę,ja już nie mam siły,robię wszystko co kazała pediatra,tj.kropię wodą morską,odciągam chociaż nie zawsze jest conawilżam powietrze w domu,często wietrze,optymalna temperatura w mieszkaniu to 20 st...a sapka jak była-tak jest
Lekarka każe przeczekać,podobno ma prawo trwać nawet do 6 m-ca życiamacie jakieś doświadczenie w tej sprawie??
Jagienka a może on ma zapchany nosek. Może spróbuj odciągnąć zalegające gilki.
i nie przeszkadza jej to ani podczas jedzenia ani spania tylko cały czas "chrapie" i czasem,jak zaciągnie te glutki to ma odruch wymiotny i odkasłuje...Hej Jagienka :-)
moja Zosia miała sapkę :-) i tak jak Twoja lekarka mówi - przeszło jej koło 5-6 miesiąca :-) więc się nie denerwuj.. przejdzie Malutkiej :-) i dodam że Zosia miała ją od urodzenia.... więc trochę trwała..