Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jagienka, masz grypę żołądkową chyba..Pij wygazowaną colę i jak nie karmisz to kieliszek wódki z pieprzem, alkohol zabija tego wirusa :-)
Taycia - moj tez ok 19 zasypia i do 7.20 rano spi z dwoma pobudkami na cyca w nocy.
tylko odbija się to na drzemkach dziennych...hejki!
mój Ł jest w pracy jeszcze.. jakoś do 23 będzie.. nie lubię takich wieczorów..
spioszka masz i tyle powiennas sie cieszyc-:-)
Ja też nie cierpię takich wieczorów. Mojego nie ma co trzecią noc. Jest ciężko, zwłaszcza to wstawanie w nocy...
Nikos Reksio tez nie lubie takich wieczorow teraz mojego meza nie ma po 3 dni plus praca codziennie
A ja zajrzalam na lipcowki 2012 z sentymentu i zaczelam przegladac swoje ciazowe papiery, zdjecia, badania i az ze wzruszenia sie poplakalam jak zobaczylam pierwsze zdjecie usg... dla mnie okres ciazy byl super i wlasciwie nie moge sie doczekac nastepnego razucoprawda narazie chce sie skupic na synku i za jakies dwa lata sprawic mu rodzenstwo ale, to juz pewnie bedzie zupelnie iine uczucie, byc w ciazy po raz drugi - wiecej sie juz wie i moze nie przezywa wszystkiego... nie wiem jak to jest
![]()