Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Na szczęście globulki pomagają póki co.
. A Wy jak myślicie ??Ja muszę się chyba do lekarze rodzinnego wybrać , żeby mnie zbadał itd . Jakieś 3 lata temu zakręciło mi się w głowie , prawie zemdlałam na ulicy ... Panika taka , że hej .. I właśnie od tego czasu przez te 3 lata mam wrażenie non stop , że kręci mi się w głowie . Tak strasznie to uprzykrza życie ... :-( . Sama z domu raczej nie wychodzę bo się boję . Jak idę z kimś i o tym nie myślę to jest ok . Do tego jakoś we wrześniu doszły duszności , zatykanie w klatce piersiowej , bóle serca , lewej ręki (myślę , że może to przez noszenie małego bo robię to właśnie na tej ręce) ,a od trzech dni lewa dłoń drętwieje .. Sama w domu też nie lubię zostawać sama bo już mi wyobraźnia chodzi , że coś mi się stanie i kto się małym zajmie ... Przerąbane takie życie .
Wygląda mi to na nerwice. A Wy jak myślicie ??
potem zaczęłam kojarzyć fakty i teraz widzę że jak mam stresującą sytuację-zawsze potem boli mnie głowa,bardzo specyficznie z tym "szumem" właśnie,właściwie nie do uspokojenia tabletkami,trzeba przeczekać...od kiedy wiem-przestało być na tyle upierdliwe że nie myślę o tym ;-)