Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wcześniej nikt nic nie słyszał...?

Jagienka, spokojnie. Mój synek ma szmer w sercu, dzieci połowy moich koleżanek też miały. W większości sytuacji jest to wynik niezamknięcia się otworu owalnego, zamyka się podobno nawet do 4-5 rż.
nic nie łapię, fukała coś że mała za dużo przybrała (500g w ciągu 2 tygodni) ale co ja mam zrobić na litość boską skoro jest tylko na piersi???
dziwna lekarka... mój przybrał w pierwszym miesiącu 2kg ;-) i ogólnie duuużo przybiera ;-) i wszystkie lekarki mi mówią że jest ok. jak zacznie raczkować, chodzić to zrzuci. mój Klusek już ponad 8kg waży!fukała coś że mała za dużo przybrała (500g w ciągu 2 tygodni) ale co ja mam zrobić na litość boską skoro jest tylko na piersi???
Moja Maja chyba zacznie lada moment zabkowac, strasznie niespokojna jest - drzemki w ciagu dnia przerywane bo spaniem tego juz nie moge nazwac, reka w buzi wszystkie zabawki w buzi, paluszkiem jezdzi jakby czegos szukala i slini sie niesamowicie...
chcialam sie umowic do mojej gin- kobieta w rejestracji mnie zalamala- moge zadzwonic 9 grudnia( najszybciej) zeby umowic sie na luty- takie sa terminy a prywatnie moja gin nie przyjmuje.... wiec bede musiala sie gdzies indziej wybrac pogadac o tym moim bolu podczas seksu( jesli tak mozna to nazwac to co teraz bylo po porodzie) i pogadac o zmianie tabletek - strasznie spadlo mi libio chyba nawet do zera kiedys jak bralam pigulki to nie mialam czegos takiego...