Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj tez dzis 4 miesiace i przespal praktycznie caly dzien. teraz tez juz spi - oby tak do rana!![]()
Ale w czwartek szczepienie to się poradzę nasze dr.
Ja nawet ja siedzę z dwójką, czego nie lubię, bo starszy hałasuje i budzi małego czasem ale daję radę. Jakoś niezbyt absorbujące te moje dzieci....no chyba, ze Radko ma dzień, ze wszystko jest be 
hihi :-) a u mnie córka była spokojniejsza ;-) Mały lubi być w centrum uwagi a Zosia umiała się sama sobą zająć spokojnie tak że miałam więcej czasu dla siebie. może to wszytskie drugie dzieciaczki takie absorbujące? :-)JJ moja mała jest bardzo absorbująca. Jest bardzo mało takich dni kiedy śpi ponad godzinę. Czyli jak mam chwilkę to nie wiem w co ręce włożyć. Jak już się "obrobię" to już padam na twarz. Jak tylko mała zaśnie już starszy przybiega mamo to mamo tamto.
Nawet na huśtawce nie wytrzyma dłużej niż 5 minut. A przecież większość dzieci uwielbia ten jednostajny ruch.
Wieczorem też ciężko jej zasnąć. Ciężko jest z nią bardzo. Synek był o niebo lepszy. No ale nie można mieć wszystkiego.