Karola podaje na zabkowanie ale chce kupic viburcol tez jest dobry....dzieki a misiaczka wiem wlasnie ale u nas

nie ma bede zamawiac na allegro misiaczka uczniaczka;-)
Młodam marchewka sama be z jablkiem ok jablko krzywi sie ale polknie zamierzam dac mu zupy
Gosiek normalne ze tak dupca dla nich sie ie liczy ze sie zgadzacie i kochacie musicie miec to zalegalizowane..;/
Jagienka JJ Nikos mam nadzieje ze dołek Wam przechodzi??? szczerze ja tez mam handre chciala siedziec z mlodym ogladac jak sie rozwija ale barkuje mi pracy wyjsc z domu czuje sie jak dzikkus tylko ze ja nie mam gdzie wracac na lewno szukam jakies dorobki ale tez ciezko...
Pfaume ja tez pamietam;-)
Taycia nie wracam do pracy patrz wyzej, przykro mi z pwoodu kataru byliscie u lekarza?? moze to jakis alergiczny??
Miriam masz racje kazda ma troche ciezko czasem i czuje sie zle....
JJ no Agnieszka napisala fajna rzecz i podziwiam za tak odwazny krok a ja wyobrazlalam sobie tak tylko njabradziej sie balam jak podolam jak bede miec okres < zawsze bolal mnie brzuch 'lecialo jak z kranu> widze ze objawy sa te same nic sie nie zmienilo wiec cierpliwie czekam ale wiem ze bede mial ciezko tym bardziej ze nie mam lazienki do gory a maz caly czas w pracy...
Mlodam dobrze ze lepiej po szczepieniu my w piatek ale mlody charczy i ma lekki katarek wiec nie wiem czy go zaszczepi..bardzo sie ciesaze ze bedziesz miala tyle meza ja tez od 28 grudnia;-)
ja mam dosc dzis objawy okresu i czekanie na "1" okres mnie wykanczaja plus maly marudny na maksa meza nie ma juz mam dosc hormony znowu wariuja....a jak slysze ze co Ty robisz jak siedzisz w domu to **** mnie strzela a Podziowam Was ktore macie wiecej dzieciakow nie wiem czy dalabym rade;/a wiecie co jest najlepsze odpisuje Wam od 9 rana