Nikos, film byl extra. Śmiałam się i płakałam aż facet obok na mnie dziwnie patrzył he he. Polecam innym mamuśkom:-).
Lana, ale klocki z tych naszych synków. Wszyscy się dziwią, że mój tyle waży. No co ja poradzę. Rośnie i dobrze niech rośnie. Szybko sie robi głodny ale i tak daje mu 4razy butle i raz obiadek, po którym jest głodny. Wczoraj kupiłam większych słoików żeby bardziej się najadł. Juz sama nie wiem ile razy powinnam dawac butle 4 czy 5. Fotelik zamówiłam na allegro ale nie wiem czy facet nas nie oszukał bo juz tydzień czekam i nic. Miały być 2 dni robocze. Nie wiem co z tym zrobimy.
Jak tak patrze na mojego synka to już nie moge sie doczekac kiedy będę miała drugie dziecko. Kurde chyba mam MEGA instynkt macierzyński. Niestety bedziemy musieli z drugim troszke poczekac ze względu na pracę. 3ba popracować też, zeby jakos tą rodzinkę utrzymać. Teraz chcemy kupic samochód i wymienić okna w domu. Jakiś kredyt 3ba wziąc. Ach te czasy nie sa łatwe. Do pracy wracam 30 stycznia. ble i nie moge już przedłużać i tak kombinuję za bardzo. Tydzień sobie chce przedłużyć zwolnieniem chorobowym.
Miłego dzionka Kochane:-). Oby dzieciaczki były grzeczne.