natt
Fanka BB :)
Hej Kochane
. Witamy się w Nowym Roczku

U nas była impreza na całego! Byli nasi przyjaciele z dziećmi( chłopiec 1,5 roczku i dziewczynak 3,5 roczku). Moja Natka szalała z Zosią na całego! Bliźniaki poszły spac w swoim rytmie czyli o 20,a wstały o 8 rano( złote dzieci z nich są po prostu!). O! i tak to było...i choc wypiliśmy po lampce wina do obiado-kolacji a potem tylko po lapce szampana,to mamy bolące głowy a powieki to na zapałki nam się trzymają. Ojjjj...chyba się odzwyczailismy od nocnych zabaw;-).
KOCHANE,JA WAM ŻYCZĘ ABY TEN NOWY ROCZEK PRZYNOSIŁ WAM TYLKO DOBRE WIADOMOŚCI,A JEŚLI JAKIEŚ ZMIANY TO TYLKO NA LEPSZE. aCHHH! I OCZYWIŚCIE CAŁE MNÓSTWO ZDRÓWKA DLA WAS ,DZIECIACZKÓW I WASZYCH NAJBLIŻSZYCH.
U nas była impreza na całego! Byli nasi przyjaciele z dziećmi( chłopiec 1,5 roczku i dziewczynak 3,5 roczku). Moja Natka szalała z Zosią na całego! Bliźniaki poszły spac w swoim rytmie czyli o 20,a wstały o 8 rano( złote dzieci z nich są po prostu!). O! i tak to było...i choc wypiliśmy po lampce wina do obiado-kolacji a potem tylko po lapce szampana,to mamy bolące głowy a powieki to na zapałki nam się trzymają. Ojjjj...chyba się odzwyczailismy od nocnych zabaw;-).
KOCHANE,JA WAM ŻYCZĘ ABY TEN NOWY ROCZEK PRZYNOSIŁ WAM TYLKO DOBRE WIADOMOŚCI,A JEŚLI JAKIEŚ ZMIANY TO TYLKO NA LEPSZE. aCHHH! I OCZYWIŚCIE CAŁE MNÓSTWO ZDRÓWKA DLA WAS ,DZIECIACZKÓW I WASZYCH NAJBLIŻSZYCH.
wczoraj dostała 1 raz obiadek z pietruszką, nic jej nie było to i dziś ją dostała. huraaa. Powiem Wam, że jak do tej pory to brokuły nam nie podeszły, straszne pierdziki po nim miała i marudna była, wiec już kolejny raz nie dałam.
obudziłam się o północy ale na karmienie więc podobnie jak Mlodam,przywitałam Nowy Rok z niunią przy cycu 

Radko kimnął o 21 i ani drgnął o 24 :-). Obudził się jak zwykle o 3 na szamkę i dalej lulu.
fuj jak to śmierdzi
A Radek po kilku łyżkach miał taki błagalny wzrok ' mama więcej nie !", że mu już nie dałam
Z owoców mamy za sobą jabłko i banan, który chyba w pojedynkę za słodki, bo też furory póki co nie zrobił. Ale najszerzej Radko otwierał buźkę na marchew+ziemniak zmieszany z 1/3 słoika jabłka, które dodałam aby się nie zmarnowało hehehe. Chyba powstał ciekawy smak z tego mixu ;-).
Przekręci się i na brzuchu może i 30 minut się bawić aż się znudzi więc póki co nie muszę go co 2 minuty 'odkręcać' .