reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam sobotnie. Co słychać?
Renatkanuta-
ja też kiedyś pracowałam w sklepie więc znam tą robotę, a tu jeszcze małe dziecko i zawsze coś do zrobienia w domu.
No właśnie jak sobie radzicie w domu? Bo ja wiecznie nie mogę się wyrobić! Moja mała dziś marudna. Byłam z nią u teściowej to tylko buczy i buczy.
Któraś z Was pytała w czym kąpiecie dzieci no właśnie? Napiszcie.
​POZDRAWIAM WSZYSTKIE.

ja po raz pierwszy pracuje w sklepie i nie zdawałam sobie naprawdę sprawy jak cięzki kawałek chleba to jest..

u nas obowiązki sa podzielone na mnie i męza. do tej pory siedziałam w domu to miałam więcej ich, wiadomo. a teraz jest w miare równo :) np ja piore wieszam a M prasuje. ja zmywam naczynia, M myje podłogi, ja gotuje, M pali w piecu itd:D choc czasem i tak sie nie wyrabiamy :D

ja kapałam w oillatum, teraz mamy coś z rossmana - babydream czy jakoś tak.

:tak::tak: Witajcie,
Renatkanuta, pracujesz w pepco. Ja uwielbiam ten sklep, zawsze wynajdę tam cos niedrogiego dla Małej. Jeszcze nigdy nie udało mi się wyjść z tego sklepu, o jakiegoś zakupu J

Taycia, bidulek Twój Synuś. Dobrze, że opuchlizna zeszła…a z zębami, no cóż, byle szybko siępojawiły.

Marthha, ja sie zdziwilam- bo sa tam fajne ciuchy dla kobiet i mężczyzn, nie tylko dla dzieci!! :) są fajne elementy wystroju do domu (salon, łazienka itd), rzeczy do kuchni i duzo zabawek. no i artykuly sezonowe- doniczki, kurczaki wielkanocne itd

Witajcie dziewczyny,

Mam taki problem, że moje dziecie nie najada się obiadkiem.
My (niestety) jemy póki co gotowe obiadki i mój Michał po takim słoiczku 190g jest po około 1,5h głodny :confused: Wydaje mi się, że to zdecydowanie za szybko... czy któraś z Was ma podobny problem?

Meggy moja Natalka zjadla pół do 3/4 małego słoiczka a zaraz po tym słoiczek owoców . zaciska usta, wiecej papki nie chce a za niedługi okres domaga sie mleka. ale są dni, ze kilka godzin nie je po tym. dziecko dynamicznie sie w tym okresie rozwija, jest coraz bardziej aktywne i mysle, ze to nic złego, ze szybko głodomorrrrra Go napada.

no wlasnie dziewczyny ile dajecie na obiadek caly (maly czy duzy) sloiczek czy moze polowe?
ja daje polowe sloiczka potem cycu na popitke i przewaznie po obiadku i jest drzemka ok 2-2.5 godz

reklama
Karola, u nasz obiadkiem to tak: słoiczek mały jest na 2 dni - zaciska usta i koniec z jedzeniem. owocki to najchętniej wciągnełaby albo 1 duzy albo 2 małe, no ale staram się ograniczać do zalecanej ilości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry