renatkanuta
Fanka BB :)
Podoba mi się ta fioletowa kurteczka wiosenna Hello Kittytylko kiedy ja tam pojadę...
![]()
Fajna jest, z wierzchu nieprzemakalna a pod spodem polarek - jest fiolet i róz, z kropkami i bez kropek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podoba mi się ta fioletowa kurteczka wiosenna Hello Kittytylko kiedy ja tam pojadę...
![]()
Witam sobotnie. Co słychać?
Renatkanuta-ja też kiedyś pracowałam w sklepie więc znam tą robotę, a tu jeszcze małe dziecko i zawsze coś do zrobienia w domu.
No właśnie jak sobie radzicie w domu? Bo ja wiecznie nie mogę się wyrobić! Moja mała dziś marudna. Byłam z nią u teściowej to tylko buczy i buczy.
Któraś z Was pytała w czym kąpiecie dzieci no właśnie? Napiszcie.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE.
Fajna jest, z wierzchu nieprzemakalna a pod spodem polarek - jest fiolet i róz, z kropkami i bez kropek![]()
nie mam kiedy jechać przez szkołę chłopaków...a to dobre 40km ode mnie...długo ma być ta promocja? Wzięłabym jej taką różową w kropeczki z Hello Kitty
:-)
Witajcie,
Wydaje mi się, że to zdecydowanie za szybko... czy któraś z Was ma podobny problem?