Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja rozniez ni delaby rady na samym cycu a ja tym bardziej- caly dzien siedzialabym na kanapie z wywalonymi cycami!!!

Czasem wydaje mi się ze tylko ja takiego "leniwca" mam...
ani sama nie siedzi,obracać jej się nie chce,raczkować tym bardziej...Laura śpi w nocy 12h,od 18.30 do 6.30,czasem 15 minut dłużej lub krócej,raz się obudzi w nocy na cyca ale najczęściej nie.
a ma 43 cm. Faktycznie jak patrzę na inne dzieci to mają większe głowy. Jak się urodził miał 36 cm czyli też raczej nie za wiele. Pisałam już kiedyś -dla niejadków polecam Wam bardzo Humanę - kaszki są pyszne i nie za słodkie. Młody na nich przekonał się do kaszek bo nie chciał ani nestle ani bobovity - wszystkie musiałam polewać owockami i dopiero jadł. Teraz wcina równo nestle - ryżowe, zdrowy brzuszek i humanę - z herbatnikiem, wanilią bourbon oraz bananami i wiśniami. W szafce czeka truskawkowa po 8 mcu. Można je kupić w realu - często są promocje i wtedy cena wychodzi jak za nestle - ok 7-8zł za 250gram. normalnie kosztuje ok 9-10zł.
- jak dla mnie sam cukier!!! Okropność, nie czuć nic innego. Jakich kaszek dodajecie dzieciaczkom na noc do mleka? Ja inteligentnie raz dodałam tej z herbatnikiem i długo zastanawiałam się co za dziwny osad został w butelce po wypiciu - herbatnik:-)