Jagienka29
Fanka BB :)
Ale mam dzisiaj do d.... dzień!!! Postanowiłam jechać do mamci na kawę i w drodze powrotnej wjechałam facetowi w tyłek! Wrrrr,ale jestem na siebie wściekła
....Staliśmy na skrzyżowaniu bez świateł,on ruszył,ja za nim,byłam za blisko,odwróciłam się na chwilkę do Laury bo zaczęła kaszleć jakby się zakrztusiła i trach!!!
Jemu tylko pękł zderzak,mi na pierwszy rzut oka też nic takiego,ot wgięty zderzak i pęknięty grill ale podjechałam do znajomego mechanika i co się okazało?? Oprócz zderzaka i grilla do wymiany chłodnica powietrza od turbo,jeden reflektor bo lustro pękło i maska do ustawienia bo się przesunęła
Trzymajcie mnie bo nie wyrobię,co za pech!
....Staliśmy na skrzyżowaniu bez świateł,on ruszył,ja za nim,byłam za blisko,odwróciłam się na chwilkę do Laury bo zaczęła kaszleć jakby się zakrztusiła i trach!!!Jemu tylko pękł zderzak,mi na pierwszy rzut oka też nic takiego,ot wgięty zderzak i pęknięty grill ale podjechałam do znajomego mechanika i co się okazało?? Oprócz zderzaka i grilla do wymiany chłodnica powietrza od turbo,jeden reflektor bo lustro pękło i maska do ustawienia bo się przesunęła

Trzymajcie mnie bo nie wyrobię,co za pech!

połechtał moją próżność-nie powiem
nie żebym szukała przygód,po prostu kurcze,fajnie jest usłyszeć miłe słowo na swój temat od obcego faceta
jejciu,dobrze że mój mąż nie wchodzi na to forum

ale jemu nie można nic takiego mówić bo strasznie zazdrosny jest i tylko narobiłabym sobie kłopotu jakby sobie wyimaginował że z nim flirtowałam 
najgorsze jest to że wszystko będzie trwało 2x dłużej...ojjj,człowiek się szybko do wygody przyzwyczaja...