mama 80
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Czytam i czytam i oczywiście nic nie pamiętam
Moja mała strasznie marudna ale "idą" jej 4 ząbki u góry-jeden już tuż tuż!W ogóle nie mogę zostawić jej na moment bo zaraz ryczy! Dziś chcieliśmy z mężem pojechać na zakupy a mała miała zostać z teściową ale tak płakała że w końcu mąż został a ja pojechałam sama i to szybciutko bo mu marudziła. Jak wróciłam i zobaczyła mamusię to już wszystko ok! To jest mała mądrala
Pisałyście że dzieci wszystko biorą do buzi, moja to samo! Zwariować można! Jak jesteśmy na dworze to tylko trawka ją interesuje oczywiście żeby ją zjeść
Aha i Hania już raczkuje!
Pozdrowienia dla wszystkich! Moje dzieci już śpią a ja relaksuję się przy zimnym piwku;-)

Moja mała strasznie marudna ale "idą" jej 4 ząbki u góry-jeden już tuż tuż!W ogóle nie mogę zostawić jej na moment bo zaraz ryczy! Dziś chcieliśmy z mężem pojechać na zakupy a mała miała zostać z teściową ale tak płakała że w końcu mąż został a ja pojechałam sama i to szybciutko bo mu marudziła. Jak wróciłam i zobaczyła mamusię to już wszystko ok! To jest mała mądrala

Pisałyście że dzieci wszystko biorą do buzi, moja to samo! Zwariować można! Jak jesteśmy na dworze to tylko trawka ją interesuje oczywiście żeby ją zjeść
Aha i Hania już raczkuje!Pozdrowienia dla wszystkich! Moje dzieci już śpią a ja relaksuję się przy zimnym piwku;-)
Kazał podawać Ibum, a w razie temp. była by powyżej 38,5 to mam dodatkowo podać Paracetamol. Dał też skierowanie na mocz… Nie wiem po co bo siusia normalnie, kolor i zapach też jest ok. Chyba nie miał się czego doczepić i dlatego
Przed spaniem mierzyłam Kasi temperaturę to spadła do normalnej (36,7) czółko też chłodne.
mnie dziś mój. Nie dość, że pracuje od rana do wieczora i się nie widujemy prawie wcale. To przed 22 już chrapie. Ja przyszłam do sypialni to rozłożony na łóżku smacznie spał. Jak się przebudził to tylko powiedział „Gdzie tak długo byłaś?” Głupie pytanie jak powiedziałam, że u Niuni, to On na to „ przecież już nie ma gorączki, to jest ok. Kładź się spać.”No totalna „olewka”
Ja rozumiem że pracuje i ma prawo być zmęczony, ale mógłby okazać, więcej zainteresowania. No chyba, że to ja źle myślę? Też mogłyby pomyśleć, że mogę być zmęczona po cały dniu, a On jutro pojedzie do pracy i będzie miał wszystko gdzieś… Zawiódł mnie dzisiaj :-(
Idziemy się kąpać! To do póżniej.