Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jagienka-to fajnie macie! A takie atrakcje jak traktor to już coś!Mój to wariuje na punkcie różnych maszyn! Oj to niedobrze z tymi choróbskami. A jak Laura? Ssie pierś? A jak z jedzeniem?
Zdrówka życzymy i wrzucaj zdjęcia z nowego miejsca!
no ale w końcu to miejskie dzieci które na co dzień co najwyżej autobus widziały, że o zwierzętach nie wspomnę,mamy tu po drodze do domu hodowlę owiec,są duże i malutkie,słodkie maleństwa,nawet ja stara krowa muszę się zatrzymac żeby popatrzec 
;-)
mimo że o nie pytałam,dostałam odpowiedź że nie ma takiej potrzeby,jedynie jej nie ograniczac,jak najczęsciej podłoga i zachęcac do ruchu pokazując bądź umieszczając nieco dalej niej samej ciekawą zabawkę.
komicznie to wygląda
nie pomagam jej, dopiero jak się już na maxa wkurzy i podda. No i postawiona na nogi-STOI!! A ile przy tym radości 
póki co-cieszę się tym jak jest teraz ;-)
boli jak bolało,mało tego,jeszcze doszedł nadgarstek drugiej ręki i łokiec
nie wiem,może to stawy mi siadają?? Boli najbardziej po nocy i jak się narobię,tak jak dzisiaj po wkopywaniu drzewek....
dzisiaj wyjątkowo ładnie i cieplutko.
no coz... wysoki jest, duzy jest... Synus wykapany Tata

Tak patrzę po twoim suwaczku, to już prawie połowa ciąży, teraz tojuż z górki masz ;-)
no to poczekaj do pierwszych zabkow Pflaume. Oby Kasia przechodzila je bezobjawowo,bo zabkowanie to cholerna sprawa. Szymcio duzy chlop bedzie
szkoda,ze nie moge go zmierzyc,ale wydaje mi sie,ze z 84 cm juz ma 

u Nas tez byla cisza,a potem dziaselko pekniete i perelka byla na wierzchu. Spokojnie, ma czas :-) Szymcio urodzil sie 52,5 cm i 3480 g. No teraz prawie potroil swoja wage, szok 

no,ale niejadka w domu na pewno nie mam :-) i tak jego waga mniej wiecej stoi od lutego przytyl 1,5 kg,a urosl 10 cm. Egh..przejmowac sie nie bede 

a że wyjścia nie miał i musiał pracowac-zaczynał coraz bardziej "wsiąkac" w norweskie realia i teraz nie wyobraża sobie powrotu do Polski.
Moja na szczęście nie gryzie bo chybaby mi cycki odgryzła tymi igiełkami

:-(