reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
flower szkoda, że nie mogłyśmy się poznać. Następnym razem proszę się ujawnić:tak:;-)
Chętnie do Was dołączę tylko jaki login a jakie hasło?

Pflaume
Igor też dziś padnięty dlatego już drugi raz śpi, ale u nas poszło gładko:-D

Witajcie!

Przepraszam, ze sie wtrace, ale przesypiaja wasze dzieciaczki juz cale noce?? Podczytuje Wasze forum, ale jakos tak nie kojarze jak u Was z nockami.

Hej!

Mlody w brzuchu kopie dzisiaj jak szalony :-)

Nikos - Szymon juz bez woreczka od kilku dobrych tygodni. Do raczki banana, czeresnie mu daje bez pestki, borowki sam sobie gryzie, gruszke do raczki i jablko tez i tak sobie mlody radzi. On juz praktycznie wszystko je...teraz ma akcje na owsianke,ze zabiera mi lyzeczke i sam sobie wklada do buzi. Uczymy sie jak korzystac z kupeczka niekapka,ale nadal nam kiepsko idzie. Powoli do celu....

Karolaola- nosze go,bo mam dwu poziomowe mieszkanie i jak chce do toalety to musze go wziac, jak sie kladziemy na drzemke ( do teraz z nim sypiam za dnia,bo inaczej nie dalabym rady) to tez nosze. Dobrze,ze coraz bardziej samodzielny sie staje. Dzisiaj kupilam mu pchacza (ten na zdjeciu to nie Szymek :-D) :
elcwalker-home.jpgMial byc prezent na Urodzinki w sierpniu,ale poki co to do chodzika juz nie chce tylko go pcha,wiec czas najwyzszy :tak:

Ja znowu mam urodzinki w sobote i kupilam sobie bluzeczke i sukienke ciazowa,a co ;-)

Naila - Szymcio tez przesypia cale noce ( no chyba,ze zeby dokuczaja lub zle sie czuje - przejedzony, chce mu sie prutkac )

Monila - Oczywiscie,ze pamietamy,ja czesto sobie mysle o Tobie i Karolku. Niech Bog ma Go w swojej opiece :-(

Naila, moja mała nie ma mowy, żeby przespała całą noc. Zawsze budzi się koło północy i później około 5,6 na butlę. Nie zawsze po 2 butli zaśnie. I tak kwitniemy od 5 rano....

reklama
Taycia, fajny „pchacz" Niunia, też już woli pchać chodzik niż w nim siedzieć. Kasi już daje wszystko do rączki od jakiegoś czasu i sobie je. Ostatnio nauczyła się pić ze słomki i kubeczka. Byłam zdziwiona, że tak szybko załapała o co chodzi ;-)

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry