T
taycia
Gość
Pflaume - to jest jedyna piosenka przy której Szymek klaszcze i próbuje ruszać dupcią. Uwielbia ją!
My oglądamy sobie bajeczki od czasu do czasu. Szymcio lubi też słuchać i oglądać piosenki na youtubie,szczególnie : Gruszka, Centrum uśmiechu ; Co powie Tata czy Dorotkę
Dzisiaj zakupiłam 3 kubek niekapek. Już sił nie mam, taki duży chłopak,a ciągnie ciągle z butelki. Mąż kupił Tommee Tippee z twardym ustnikiem - zły, ja kupiłam ten Lovi 360C to się wygłupia i niby siobie,ale pić nie chce,więc teraz kupiłam Dr Browna z miękkim ustnikiem,bo on jest na butelkach Browna i podobno miękki ustnik jest podobny do dziubka z butelki. Może tak mi się uda zmienić mu nawyk picia z czegoś innego niż butli!

Pozdrowionka!
My oglądamy sobie bajeczki od czasu do czasu. Szymcio lubi też słuchać i oglądać piosenki na youtubie,szczególnie : Gruszka, Centrum uśmiechu ; Co powie Tata czy Dorotkę

Dzisiaj zakupiłam 3 kubek niekapek. Już sił nie mam, taki duży chłopak,a ciągnie ciągle z butelki. Mąż kupił Tommee Tippee z twardym ustnikiem - zły, ja kupiłam ten Lovi 360C to się wygłupia i niby siobie,ale pić nie chce,więc teraz kupiłam Dr Browna z miękkim ustnikiem,bo on jest na butelkach Browna i podobno miękki ustnik jest podobny do dziubka z butelki. Może tak mi się uda zmienić mu nawyk picia z czegoś innego niż butli!

Pozdrowionka!
Mam z Aventa z Tomme Teppe mam az 2, z Dr browna ( tak jak ty bo niby silikonowy ustnik), z Canpola jakiś zwykły, z żadnego nie chciał pić, co się umęczyłam to moje, dopiero jak skończył jakos 9 miesięcy trafiłam przypadkiem na odpowiedni kubek , kupiłam go przypadkiem, bez nadzieji ze sie uda, na dodatek był najtanszy ze wszystkich bo zaledwie 17 zł kosztował, ale ustnik jest tak swietnie wyprofilowany i dosyc duzy i super silikonowy ze mały załapał i teraz sie z nim nie rozstaje! Polecam! I ja jeszcze taki myk zrobilam , ze najpierw zdjełam rączki zeby myslal ze to butelka i dopiero jak załapał z niego picie to dołozyłam rączki - uchwyt hehe