Naila
Fanka BB :)
Witajcie!
aga_irlandia jak ja bym chciala umiec zrobic takie cudo!! piekny ten tort!
moniek o tej ksiazeczce ktorej piszesz, to chodzi o ta zabawe gdzie kladzie sie kilka przedmiotow i co dziecko wybierze to z tym bedzie miec stycznosc w przyszlosci? dobrze rozumiem? my tez planujemy ta zabawe
Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji dla zafasolkowanych mamusi
mama 80 My rowniez przeszlismy 3-dniowa goraczke :/ a dzis do kompletu doszla wysypka i w sumie nawet nie wiadomo, czy to zwykla trzydniowka czy tak szybka reakcja po szczepionce...
My rowniez organizujemy Kubusiowi urodzinki, z tym ze nam naprawde wiele osob odmowilo bo to czas urlopow i kazyd pojechal do Polski
no ale mowi sie trudno, nie przekladam urodzinek, chocbysmy mieli byc tylko we trojke
Prezent tez juz czeka w szafie na mlodego. Moze nie jest najpraktyczniejszy, ale ze Kubus uwielbia przytulac sie do misia i dawac mu buziaki, dlatego kupilismy mu teraz takiego duzego, metrowego (teraz to pewnie dopiero beda przytulasy, hihi)
aga_irlandia jak ja bym chciala umiec zrobic takie cudo!! piekny ten tort!
moniek o tej ksiazeczce ktorej piszesz, to chodzi o ta zabawe gdzie kladzie sie kilka przedmiotow i co dziecko wybierze to z tym bedzie miec stycznosc w przyszlosci? dobrze rozumiem? my tez planujemy ta zabawe

Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji dla zafasolkowanych mamusi
mama 80 My rowniez przeszlismy 3-dniowa goraczke :/ a dzis do kompletu doszla wysypka i w sumie nawet nie wiadomo, czy to zwykla trzydniowka czy tak szybka reakcja po szczepionce...
My rowniez organizujemy Kubusiowi urodzinki, z tym ze nam naprawde wiele osob odmowilo bo to czas urlopow i kazyd pojechal do Polski
no ale mowi sie trudno, nie przekladam urodzinek, chocbysmy mieli byc tylko we trojke
To co że nie praktyczny, aby młody był zadowolony.
obawiam się że nie podołałabym ani fizycznie ani psychicznie czwartej ciąży
a torcik cudny!
(może ktoś mnie jeszcze pamięta), może pare miesięcy ale niestety nie ma czasu.