• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie!

Czy u Was też taka straszna pogoda. U mnie pada cały dzień, aż się w okno nie chce patrzeć. Pozapalałam świeczki zapachowe, żeby trochę nastrój poprawić...Już wolałabym śnieg niż tą chlapę:no:

Dziewczyny co u Was?

taycia jak się czujecie?

Karolaola - ja już wróciłam do pełni sił, Szymcio kończy kurację antybiotykową i pozostal Mikuś,który nadal brzydko kaszle ( katar mu chyba spływa do gardła). Oczyszczam mu solą, potem ściągam fridą,ale wygląda to na to jakby miał bardzo gęsty i stał mu w gardle. Czasami oddechu wziąć nie może :-(:-( chyba będę musiała się 3 raz wybrać do lekarza,bo stresuje mnie to (pomimo,że lekarka pow,że to mu minie samo - jasne). Cyckujemy też...staram się mu dać cycki najpierw,a potem MM.
Pflaume - nie smuć się...

U Nas zrobiło się strasznie zimno... co na Irlandię dziwne,no ale chyba wszędzie się ochłodziło... trzymajcie się Babeczki!

Pflaume, karolap skąd te dołki dziewczyny?
taycia super! Jeszcze tylko Mikołaj i będziecie zdrowi. Jak katarek mu nie będzie schodził to też bym do lekarza się wybrała.

U nas tak zabieliło, że aż chce się wyjść ... tylko temp na + także długo się to nie utrzyma. Igor wstał godzinę wcześniej i chodzimy niewyspani, ale na drzemkę położę się z nim ...

Miłej niedzieli!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry