• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Byłam u laryngologa, kazała mi pukać gardło przez 5 dni pukankami, a jak nie przejdzie to wybrać antybiotyk przez 14 dni. W sobote skończyłam i brak poprawy... Jeszcze mam skierowanie na wymaz. Mam wrażenie, że mam coś w gardle i nie mogę swobodnie przełykać lekarka mi powiedziała, że ona nic nie widzi i stwierdziła, że to przez zapalenie śluzówki gardła. Tylko, że po lekach mi nie przeszło i trwa to dłuższy czas. Mam już najgorsze myśli... Poza tym uszy i zatoki ok.

Z reguły wymaz robi się przed antybiotykoterapią a nie po. Teraz to musisz jakiś czas odczekać.

taycia, trzymaj się kochana.

Taycia, jest jakaś poprawa?

Hej! pisalam z telefonu,ale mi się wymazało. Co u nas. Mikus juz troszke lepiej. Dlugo byl na sondzie,zeby sie nie meczyl.. dzisiaj juz na cycku/butli,ale pod koniec dnia cholerny kaszel wrocil. Oddech nadal troszke za szybki. W sumie znacznej poprawy nie widac,ale jest Malutki,wiec podobno zajmuje to troche czasu. Juz prawie tydzien siedzimy :-( ale dzielny jest i silny,wiec jeszcze troszke... oby...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry